Leacul lui Meghan Markle pentru mușcături de țănțari. Ce folosește soția prințului Harry

Leacul lui Meghan Markle pentru mușcături de țănțari. Ce folosește soția prințului Harry
Leacul lui Meghan Markle pentru mușcături de țănțari. Ce folosește soția prințului Harry

Soția prințului Harry, Meghan Markle, nu poate trăi fără un „leac minune“. Un nou secret din intimitatea cuplului a ajuns la publicul larg. Ce a recunoscut fosta Ducesă de Sussex, aflați în continuare.

Leacul secret al lui Meghan împotriva țânțarilor

Fosta actriță, Meghan Markle, a dezvăluit, recent, că din geanta ei nu au lipsit niciodată șervețelele umede și spray-ul antibacterian, iar de când cu explozia pandemiei de COVID-19 cu atât mai mult. Totuși, pe lângă cele două produse menite să o protejeze de noul virus, soția lui Harry mai poartă în bagaj un „leac universal“, pe care îl consideră panaceul fără de care n-ar putea trăi.

„Singurul lucru fără de care nu pot trăi atunci când călătoresc este o sticluță mică de ulei de arbore de ceai.

Nu este cel mai strălucitor lucru, dar dacă te tai, dacă te mușcă un țânțar sau ai o mică erupție, acesta este micul meu leac universal.

Este ieftin, ușor de purtat în geantă și îl iau mereu după mine“, a povestit ea.

Costă doar 15 lei și face adevărate minuni

Uleiul din arbore de ceai este un ulei esențial obținut din frunzele arborelui cu același nume, care are un miros pătrunzător și inconfundabil. Proprietățile sale deosebite l-au făcut cunoscut în lumea întreagă.

Minunea multitasking, care este folosită în produsele de înfrumusețare, de la măști de lut cu ulei de arbore de ceai, la șampon cu ulei de arbore de ceai, nu este cunoscută doar pentru proprietățile sale medicinale de actualitate. Poate fi folosit și ca aromaterapie și combinat cu alte uleiuri esențiale, funcționând cel mai bine cu rozmarin, lavandă și eucalipt. Pe lângă uleiul din arbore de ceai, Meghan Markle a dezvăluit anterior că are la ea și un tratament de piele, pe care-l i-a cu ea călătorii. Pentru cei care nu știu, uleiul făcut din uleiul de arbore de ceai are foarte multe beneficii pentru sănătăatea noastră.

În plus, față de beneficiile sale susținute științific, uleiul de arbore de ceai este ieftin – 15 lei – și sigur atunci când este utilizat conform indicațiilor.