Combinație minune pentru tuse, gripă și răceală. Rețeta călugărilor cu har divin

de: Alexandra Chivu
23 10. 2020

Atunci când tusea persistă mai mult de o săptămână, este obligatoriu să mergem la doctor. Până în acel punct, oamenii încearcă diferite remedii acasă, chiar dacă nu este varianta corectă. În clasamentul soluțiilor stau leacurile naturiste. Astăzi, în prim-plan este unul cu ridiche neagră și miere, promovat de un călugăr.

Leacul minune pentru tuse, gripă și răceală promovat de un călugăr rus

Tusea este un reflex de apărare al trupului nostru, prin care se elimină diferite particule străine, particule de praf, microbi, virusuri. Remediile naturale acționează asupra acestei probleme prin multiple mecanisme. În principal, sunt de recomandat pentru fazele inițiale ale unei răceli în care apare tusea, pentru că ele sunt bogate într-o multitudine de compuși activi, spre deosebire de compușii de sinteză, care apelează de obicei la un singur mecanism.

Sunt foarte multe plante medicinale utile în combaterea tusei. Unele dintre cele mai bune sunt cimbrișorul, mugurii de pin sau scaiul vântului. Pe lângă acestea, sunt și rețetă lăsate din bătrâni pentru care se folosesc diferite legume asociate cu miere, zahăr, ghimbir sau lămâie.

Siropul din suc de ridiche neagră cu miere, leacul minune promovat de un călugăr rus cate promite să te scape de răceală în două zile

O rețetă naturistă știută de puțini este uitată de timpuri, dar promovată astăzi de un călugăr rus, care împărtășește adesea secrete de nădejde ale naturii. Urmăritorii lui au confirmat eficiența leacului pe pagina lui de socializare.

Rețeta siropului minune pas cu pas 

Este vorba despre un sirop de ridiche neagră, unul dintre cele mai vechi remedii naturiste care promite să amelioreze tusea în două zile. Avem nevoie de o ridiche neagră pe care să o tăiem în două, apoi să o scobim pentru a face loc mierii. Pentru un efect puternic, se recomandă mierea de albine naturală de tei, care este un adevărat tratament natural împotriva insomniei, a sinusurilor înfundate, a rinitei alergice, a răguleșii etc.

După ce se pune lămâia, se acoperă ridichea cu jumătatea sa, apoi se lasă peste noapte, pentru a se forma siropul propriu-zis. Când este gata, se iau câte două linguri. Lichidul este plăcut la gust.

  • Răcelile și gripele sunt frecvente în anotimpul rece și, de cele mai multe ori, câteva ceaiuri fierbinți te pot scăpa de aceste probleme. Există, însă, și anumite situații când ceea ce pare a fi o simplă răceală sau gripă să fie mai mult decât atât și să provoace grave probleme de sănătate.