12 iul. 2024 | 19:51

Lavinia Pîrva, decolteu irezistibil pe rețelele sociale. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a încins imaginația fanilor FOTO

Monden
Lavinia Pîrva, decolteu irezistibil pe rețelele sociale. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a încins imaginația fanilor FOTO
Lavinia Pîrva s-a pozat provocator

Lavinia Pîrva este cunoscută în România atât pentru cariera sa muzicală, cât și pentru faptul că este soția renumitului artist Ștefan Bănică Jr. La 39 de ani, bruneta arată foarte bine și nu ezită să pozeze provocator pe rețelele sociale. Cea mai recentă apariție a vedetei i-a bucurat pee fani. Cum s-a fotografiat aceasta?

Lavinia Pîrva, apariție senzațională pe internet

Soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a născut pe 24 noiembrie 1984, la Timișoara. De mică, a fost atrasă de muzică și și-a început cariera artistică la o vârstă fragedă. Lavinia Pîrva a devenit cunoscută publicului din România datorită trupei Spicy, iar faima ei a luat avânt odată cu relația cu celebrul artist român Ștefan Bănică Jr.

Pe rețelele sociale, bruneta focoasă postează imagini incendiare, care sunt foarte apreciate de fanii săi. Cele mai recente ipostaze o arată pee artistă cu decolteul la vedere, de la care mulți domni nu și-au putut lua privirea (vezi GALERIA FOTO).

Relația vedetei cu Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul românesc. Relația lor a fost întotdeauna în atenția publicului și a presei datorită popularității ambilor parteneri. Cei doi s-au căsătorit în 2017, în Bulgaria, într-o ceremonie discretă, și au un fiu, Alexandru, născut în mai 2019.

După căsătorie, Lavinia și Ștefan și-au construit o viață de familie frumoasă, concentrându-se pe creșterea fiului lor și pe carierele lor artistice. Lavinia a vorbit în diverse interviuri despre cât de importantă este familia pentru ea și despre rolul pe care îl joacă Ștefan în viața ei. Cuplul a reușit să mențină o relație solidă și să se sprijine reciproc în toate aspectele vieții.

Impactul asupra carierei sale

Faima lui Ștefan Bănică Jr. a avut un impact semnificativ asupra carierei Laviniei Pîrva. Pe de o parte, a adus-o și mai mult în atenția publicului, dar pe de altă parte, a fost și o provocare, deoarece a trebuit să gestioneze atenția constantă a presei. Cu toate acestea, bruneta a reușit să-și păstreze identitatea artistică și să continue să-și dezvolte cariera muzicală.

Lavinia Pîrva continuă să fie activă în industria muzicală și să lucreze la noi proiecte. Este cunoscută pentru stilul său distinct și pentru vocea sa puternică, care continuă să impresioneze publicul român.

Cariera muzicală și relația ei cu Ștefan Bănică Jr. o fac să fie un subiect constant de interes pentru public, iar aparițiile pe internet sau la diverse evenimente mondene sunt ocazia perfectă pentru a-și etala formele apetisante.

Digisport.ro
O româncă a luat medalie la JO 2024 pentru altă țară: ”Cel mai frumos lucru care ni s-a întâmplat în viață!”
Stirile PROTV
Ucraina rupe tăcerea în privința invaziei din Rusia. Motivul pentru care a lansat incursiunea „pe teritoriul agresorului”
PlaySport
Decizie fără precedent a lui Ciolacu după ce România a fost FURATĂ de medalie la Jocurile Olimpice! Nadia a prezentat DOVADA hoției de la gimnastică: „Eu nu văd să atingă. Voi vedeți?!”
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
ProActual
Meghan Markle, mărturisiri dureroase! De ce s-a gândit să-și pună capăt zilelor: „Nu aș vrea ca cineva să simtă așa”
EVZ.ro
Virusul care te lasă fără bani în cont. Așa îl folosesc hackerii
Spynews.ro
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
PRO TV
UNTOLD 2024. Salvatore Ganacci, gest emoționant! A încheiat show-ul cu piesa formației românești Phoenix, al cărei lider a murit recent
Adevarul
Simptomele COVID-ului de vară și ce să faci dacă te-ai îmbolnăvit
BZI.ro
Andreea Bălan, provocatoare într-un costum de baie minuscul! A făcut senzație pe plajă, la 40 de ani
Sport.ro
Nadia Comăneci, mesaj scurt pentru Jordan Chiles, după ce Ana Bărbosu și-a recuperat medalia de bronz
Viva.ro
Nu s-a văzut la TV! Schimb de replici la Insula Iubirii între Radu Vâlcan și Daiana Prodan: „Chiar nu vreau să reproduc, eu am copii. Urăști oamenii, te porți urât, o să vezi...”
Parteneri
S-a dat decizia la TAS în cazul gimnastelor din România. Ce loc a obținut în finala Ana Maria Bărbosu la Jocurile Olimpice
Redactia.ro
Unde a dispărut Florin Piersic, după ce a stat internat în 4 spitale! Primul lui mesaj video: „Am fost cam bolnăvior, cam multișor”. Promisiunea lui Mărgelatu, la 88 de ani
Click.ro
Andreea Esca în COSTUM DE BAIE! Cum arată când RENUNȚĂ la haine: Fotografii RARE
Vocea.biz
Cum a apărut Irina Rimes pe scena festivalului Untold. 'Nu-mi venea să cred' FOTO
Unica.ro
Scapă rapid de moliile care fac ravagii printre haine. Nu e nevoie de soluții scumpe
EVZ.ro
Sunt împreună, dar au decis să locuiască separat. Motivul pentru care Antonia și Cristian de la Mireasă, sezonul 9, nu stau în aceeași casă 
Spynews
Viitoarea forță mondială e vecină cu România. Descoperirea ce poate schimba soarta unei națiuni
Capital.ro
Se însoară! Îndrăgitul artist și-a cerut iubita în căsătorie! Ce diferenţă de vârstă este între cei doi: „O viață întreagă”
Avantaje
Marius Budăi anunță când vin pensiile majorate la seniori: „Este acea convenție cu Poșta Română”
Mediaflux
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Spynews.ro
Cea mai simplă metodă de a curăţa ardei copţi. În câteva secunde sunt gata
Realitatea.net
Ce înseamnă acest număr de pe biletul de avion. Puțini îi cunosc adevărata semnificație
Antena 1
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii
Impact.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!
Shtiu.ro