Lavinia Pîrva, adevărul despre relația cu fiica Andreei Marin. Cum se înțelege cu Violeta, de fapt

Lavinia Pîrva, adevărul despre relația cu fiica Andreei Marin. Cum se înțelege cu Violeta, de fapt
Lavinia Pîrva a vorbit despre relația pe care o are cu Violeta, fiica lui ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin

Presa mondenă a vorbit pentru prima dată despre o posibilă relație între Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva în anul 2011. Atunci, bruneta a fost surprinsă în timp ce ieșea din blocul în care artistul avea un apartament. Relația lor a curs discret, la fel cum se păstrează și astăzi. S-au căsătorit în secret, în 2017, și au făcut un fiu, care a venit pe lume în 2019. Cântărețul mai are doi copii, pe Radu și Violeta, din relațiile anterioare. Cea din urmă este rodul iubirii dintre el și Andreea Marin, un mariaj discutat la acea vreme, mai ales la săvârșirea lui. Tot cu așa multe rezerve ne tratează protagoniștii și în ceea ce privește legătura dintre copiii mai mari și mezinul familiei. Tocmai de aceea declațiile recente ale solistei pe această temă au atras atenția.

Lavinia Pîrva, dezvăluiri despre relația cu Violeta, fiica pe care Ștefan Bănică Jr. o are cu Andreei Marin

Lavinia Pîrva a fost prezentă în emisiunea ”Exclusiv VIP”, a lui Cristi Brancu, de la Prima TV, unde a dat din casă despre viața de părinte, cum este celebrul rocker ca tată și relația dintre copii.

„Alexandru seamănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Mama mea stă cu mine în perioada asta. Noi stăm la curte, a fost mai ușor pentru noi, pe pandemie. Și tata vine foarte des pe la noi. Am vrut ca fiul meu să crească cu bunicii, nu să am o bonă, vreau să stea mama cu el dacă eu nu pot”, a povestit Lavinia.

Ea a continuat prin a-și lăuda copiii vitregi, pe Radu și Violeta. I-a caracterizat, apoi a declarat că cel mic, Alexandru, va avea toate motivele să fie mândru de fratele și sora lui.

„Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, a completat vedeta.

Radu este apropiat de Andreea Marin și Violeta

Tânărul are o relație specială cu Violeta și Andreea Marin. Acesta obișnuiește să le viziteze des și a mărturisit că pandemia l-a apropiat mai mult și de fratele său mic.

„Am rămas în relații foarte bune cu Andreea, merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea, Violeta. Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia.

Dacă pandemia poate avea și o parte bună, atunci e aceea că am reușit să petrecem foarte mult timp împreună. E un copil foarte jucăuș, energic și cu o personalitate puternică”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică într-un interviu pentru revista VIVA.