Ce a dezvăluit Andreea Marin despre fata ei. Ce a făcut Violeta

Ce a dezvăluit Andreea Marin despre fata ei. Ce a făcut Violeta
Ce a spus Andreea Marin despre fiica sa, Violeta

2020 a fost un an greu pentru toată lumea, și nici îndrăgita prezentatoare nu a fost ferită de obstacole. Andreea Marin a făcut o mărturisire neașteptată despre ce s-a întâmplat cu fiica ei, Violeta, în ultimele luni. Vedeta a fost mândră de reacția adolescentei: ”A înțeles și a reacționat matur”.

Ce a dezvăluit Andreea Marin despre fata ei

Chiar înainte să își ia rămas-bun de la tot ce a însemnat anul 2020, Andreea Marin a făcut bilanțul. La fel ca  toată lumea, și ea s-a lovit de multe obstacole, a ratat ocazii importante. Însă, în ciuda acestor lucruri, vedeta a dezvăluit că anul acesta a avut și părți bune, dând câteva exemple, într-un interviu acordat VIVA!.

Restricțiile și măsurile de protecție care au venit odată cu pandemia ne-au schimbat complet viața, iar adolescenții au fost printre cei mai afectați de izolare și distanțare socială. Cu toate astea, Andreea Marin a dezvăluit că fiica sa, Violeta, a înțeles gravitatea situației și a reacționat foarte matur.

”Are 13 ani aproape și îmi seamănă mult: îi merge mintea, e curioasă, conștientă și responsabilă. A înțeles rapid, a pus umărul, a reacționat matur”, a spus Andreea Marin, pentru sursa citată.

Pentru ce este recunoscătoare Andreea Marin, la sfârșitul lui 2020

Mulți artiști și oameni de televiziune au suferit pierderi financiare în 2020. Andreea Marin a dezvăluit că, din cauza oboselii acumulate, era cât pe ce să cedeze. Unele uși i s-au închis, iar altele s-au deschis, însă are încredere în cel de sus că are grijă de ea mereu.

”Nimeni nu își dorește boală, nesiguranță, lipsuri. Dar pandemia a adus și șansa de a înțelege lucruri lăsate mereu în plan secund, un alt gen de responsabilitate și deschidere, am cunoscut atâția oameni buni… Au fost, negreșit, și câștiguri. De pildă, m-a legat mai mult de familia mea. Am construit mai mult umăr la umăr”, a adăugat Andreea Marin.

Mesajul Andreei Marin, în ziua când a împlinit 46 de ani

Chiar în ziua în care a împlinit 46 de ani, Andreea Marin a postat un mesaj inedit pe pagina ei de socializare.

”46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, să fie așa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere.

Să privesc în sus cu încrederea că voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu există nu se poate! Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI