Lavinia Petrea, despre motivul pentru care s-a oprit la trei copii. Ce i-a spus medicul vedetei de la Pro TV EXCLUSIV

de: Andreea Archip
03 08. 2022

Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor dimineții de la Pro TV, este mamă a trei copii și se bucură de fiecare moment alături de ei. Vedeta și-ar mai fi dorit și alți moștenitori, însă medicul a avertizat-o că o altă sarcină i-ar pune sănătatea în pericol. Prin urmare, s-a împăcat cu ideea, dar se emoționează de fiecare dată când se uită la poze și filmulețe cu copiii ei de când erau bebeluși.

Lavinia Petrea, despre motivul pentru care s-a oprit la trei copii

Lavinia Petrea a împlinit luna trecută 40 de ani și se bucură că are o familie numeroasă. Mathias, Klara și Karin sunt cele 3 comori ale ei. Îi sunt atât de dragi copiii, încât i-ar fi surâs ideea să mai intre un nou membru în familie.

„Mi-e foarte dor de bebeluși și mă apucă plânsul când primesc notificări cu poze de acum câțiva ani cu ei, ascult video-uri să le aud vocea acea de bebeluși.

Într-adevăr simt o nostalgie, dar, din păcate, oarecum și vârsta, dar mai degrabă aspecte ce țin de partea medicală. Ar exista destul de multe riscuri și simt că nu aș avea de ce să mi le asum, mai ales că fiecare sarcină a fost cu problemele ei, inclusiv cea de-a treia, pentru că au fost foarte apropiate.

Au fost nașteri prin cezariană. Au fost probleme cu ducerea la termen a sarcinii, în condiții de siguranță. La a treia sarcină, spre exemplu, au fost ceva complicații care au apărut pe ultima sută de metri și chiar medicul mi-a spus că ar fi bine, pentru siguranța mea, să rămân la aceste 3 sarcini”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Lavinia Petrea.

Lavinia Petrea: „Le datorez asta copiilor mei”

Chiar dacă a trecut prin perioade stresante la fiecare sarcină, știrista de la Pro TV este recunoscătoare pentru că totul a decurs bine și este mamă.

„Dumnezeu m-a binecuvântat cu copii sănătoși, iar eu m-am refăcut apoi. Problemele s-au rezolvat, doar că o altă sarcină pentru mine ar fi foarte riscantă și în primul rând pentru ei. Le datorez copiilor mei să am grijă de mine și am s-o fac”, a precizat ea.

Lavinia Petra: „Oarecum ăsta era planul nescris”

Vedeta TV este căsătorită cu Romulus Varga, unul dintre cei mai apreciați procurori români, el s-a ocupat și de cazul Elodia. Soțul Laviniei Petrea este cu 6 ani mai mare ca ea și se înțeleg perfect. Acesta și-a dorit de la început 3 urmași, fapt ceea ce s-a și întâmplat.

 „Oarecum ăsta era planul nescris, puțin spus, că soțul meu de la începutul relației noastre când discutam noi despre copii, mi-a zis că el și-ar dori să aibă 3 copii.

Mie mi se părea cam imposibil, nu vedeam când o să-i facem, doar dacă o să avem gemeni sau tripleți. Nici acum nu îmi vine să cred că îi am și ne bucurăm atât de mult de toate momentele cu ei”, a adăugat știrista.

Foto: Instagram/ blog Lavinia Petrea