04 dec. 2019 | 21:17

Cum arătau vedetele Pro TV acum 24 de ani, la înființarea postului TV

Știri generale
Cum arătau vedetele Pro TV acum 24 de ani, la înființarea postului TV

Pro TV este un canal de televiziune privat comercial din România. A fost lansat la 1 decembrie 1995 și este deținut de compania Pro TV SRL, care face parte din grupul Central European Media Enterprises. Pro TV a fost în 2012 cel mai vizionat canal de televiziune din România, având o cotă de piață medie de 16,8%.

Cum arătau vedetele Pro Tv la înființarea postului

Pentru că PROTV împlinește 24 ani pe 1 decembrie, vedetele postului și-au amintit de vremea când erau la majorat și de cum își imaginau că va arăta România. Printre vedetele Pro  Tv se numără:

  • Andreea Esca,
  • Ovidiu Oanta,
  • Neti Sandu,
  • Irina Gologan,
  • Cristina Jurca,
  • Andreea Marinescu,
  • Lavinia Petrea,
  • Raluca Stirbet,
  • Liliana Curea,
  • Nela Nechifor si
  • Andreea Brasovean.

Emblemele Pro Tv-ului și-au atins scopurile prin muncă și perseverență

Fie că-şi doreau să urmeze o carieră sportivă sau una în jurnalism, emblemele Pro-ului au demonstrat că prin muncă şi perseverenţă, orice vis imposibil poate deveni o realitate.  La aniversarea celor 24 ani de existență a postului de televiziune, jurnaliştii şi prezentatorii îşi amintesc de una dintre cele mai dragi perioade ale vieţii.

Andreea Esca, emblema postului TV din Pache Protopopescu, şi-a depăşit aşteptările adolescentine. „La 18 ani voiam doar să fiu o studenta mai răsărită. Astăzi, sunt un om împlinit care doreşte mai mult bine pentru semeni“, spune ea.

Andreea Esca în tinerețe

Cum arătau vedetele Pro Tv în urmă cu 24 ani

Dispus să lucreze din greu, Măruţă, în schimb, aspira la prosperitate. „La 18 ani, eram un pachet de visuri. Eram proaspăt student la Drept, aş fi făcut orice să fiu independent material şi chiar am reusit, nu m-am ferit de niciun job. Am visat o Românie occidentala, modernă, frumoasă“, recunoaşte prezentatorul emisiunii „La Măruţă“. Muncitor, el recunoaşte că şi-a împlinit dorinţele. „Mi s-au împlinit majoritatea visurilor, mă consider privilegiat pentru asta. Deşi eram student la Drept, cum spuneam, îmi doream o cariera în mass-media şi nu m-am lăsat până când n-am ajuns acolo unde am vrut. Calitatea mea numărul unu e tenacitatea. Am şi eu defecte, ca toată lumea, însă când vine vorba să lupt pentru idealurile mele, niciun efort nu mi se pare prea mare“, se descrie Măruţă.

Corina Caragea -prezentatoarea știrilor sportive

Prezentatoarea ştirilor din sport şi-a propus să devină jurnalistă şi spune că în ciuda preconcepţiilor potrivit cărora doar cei cu „pile“ reuşesc, ea s-a înălţat pe forţele proprii.

„La 18 ani, visul meu era să profesez în domeniul pe care mi l-am ales, jurnalismul. Portretul României din viitor îl creionam în nuante destul de sumbre. Am fost descurajată de cei din jur care băgau mâna în foc că-ţi trebuie pile, relaţii, şpagă. M-am lovit de multe ori de fraza «Aşa merge în România, ce să-i faci?», însă sunt un exemplu viu ca NU, în România nu reuşesti doar dacă ai pe cine trebuie în spate, în pat sau în buzunar. Eu mi-am împlinit visul, am întâlnit situaţii de toate felurile şi sunt exact unde mă simt foarte bine, fac ce-mi place. Realitatea mi-a depăşit imaginaţia, pentru că mă gândeam că voi lucra la un ziar sau revistă, nu visam să apar la televizor“, recunoaşte prezentatoarea ştirilor din sport.

Neti Sandu -realizatoarea horoscopului

Realizatoarea horoscopului zilnic spune că viaţa de azi e mai complexă decât cea pe care şi-a imaginat-o în adolescenţă.

„La 18 ani credeam că viaţa mea va fi exact ca-ntr-un film sau ca-ntr-o poveste, însă viaţa arată altfel decât mi-am imaginat. E mult mai colorata, atunci mi-o închipuiam mai aşezata, dar ea, în realitate, e mult mai condimentată“, spune ea. Pe atunci, specialista se gândea la câştiguri materiale. „Îmi doream ca România mea să fie arătoasă, să-mi placă ceea ce văd, să aibă parcuri, mijloace de transport moderne, funcţionale şi să fie mai ieftină, pentru că la vârsta aceea nu aveam prea mulţi bani ca să pot să mă duc la munte şi la mare, aşa cum îmi doream“, recunoaşte Neti Sandu.

PlaySport
Cea mai frumoasă femeie din lume, vacanță fără fotbalistul român care i-a devenit soț! Cât de departe pleacă
Ego.ro
Antonia, GOALĂ pușcă! Poza din intimitate a scăpat pe net. Doar Alex Velea o vede AȘA
Digi24
Prima reacție a Rusiei după atacul Iranului asupra Israelului: „Totul depinde de următorii pași”
Cancan.ro
Jenant! I-a crăpat rochia şi a arătat tot, în faţa tuturor! Actriţa de la noi s-a făcut de ruşine
GSP.ro
Alex Pițurcă, surprins în compania altei femei » Cum a reacționat Cristina Ich, partenera sa de viață
Stirile PROTV
De ce a atacat Iranul teritoriul Israelului, deși știe că are o capacitate militară inferioară: ”Trebuiau să răspundă!”
Romania TV
Acuzaţii penale pentru Anamaria Prodan. Ce ar fi făcut impresara pentru a-l ajuta pe Reghecampf: „Aşa-ţi trebuie!”
Capital.ro
Anunț pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Acest lucru este total INTERZIS
EVZ.ro
Intră banii pe cardurile alimentare. Anunțul a fost făcut
Adevarul
Ucraina „fierbe“: înfrângerea teribilă cu România, descrisă într-un cuvânt de presa de la Kiev
BZI.ro
Câştigător Survivor România All Stars 2024. Cine va lua premiul de 100.000 de euro
Spynews.ro
Cum a reușit o femeie să nască de două ori în doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”
Libertatea.ro
Cheia anchetei din cazul celor 17 decese de la Spitalul Sf. Pantelimon. Ce este noradrenalina și cum se poate verifica dacă a fost folosită corect
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
A început războiul în Orientul Mijlociu! Reacția României, după atacurile Iranului asupra Israelului
Redactia.ro
”Fără precedent!”. Câți bani încasează România, după revenirea neverosimilă cu Ucraina și calificarea la ”Cupa Mondială”
Digisport.ro
Digi RCS&RDS dispare din luna mai. Reprezentanții companiei au făcut anunțul
Click.ro
Theo Rose a recunoscut că îl plăcea pe Anghel Damian din timpul relației cu Alex Leonte: „Strici și casa omului și pe a ta. Și-a asumat un mare risc...”
Viva.ro
Clasa de mijloc a dispărut complet: O țară care avea cândva economia cu cea mai rapidă creștere din lume este acum în colaps
Digi24
Delir după delir la televiziunea rusă: „Trebuie să-i facem pe europeni să înțeleagă că pot muri, că va fi război nuclear în Europa”
Digi24
Divorțul care zguduie lumea mondenă! Și-au spus ADIO după 23 de ani! Nimeni nu se aștepta la asta!
Unica.ro
Un hotel din Mamaia e unic în lume. Ce îl face fără egal
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat după câteva luni în care s-a confruntat cu probleme de sănătate. A fost la un pas de anorexie
Spynews
Interdicție în România. E lege pentru toată lumea. Iei o amendă de până la 5.000 de lei
Capital.ro
Bani în plus la salariu pentru acești români! Veniturile pot ajunge până la 8.000 de lei: ”Ei chiar au salarii mult mai mici decât ceea ce oferă piaţa”
Antena 3
Crina Mardare și Mișu Cernea, poveste de dragoste atipică. Nu au locuit niciodată împreună, deși au o relație de peste două decenii
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Nu-mi pasă...”
Avantaje
DOLIU în politica românească. A murit fostul ministru de Interne din guvernarea Petre Roman
Mediaflux
Cum a reușit o femeie să nască de două ori în doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O femeie a văzut că „porțile iadului” s-au deschis chiar în curtea casei sale, în toiul nopții. Câinele a „simțit” și i-a indicat locul. Ce a urmat
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro