Laurette rupe tăcerea despre accidentul tragic în care a fost implicată. Ce i-au făcut martorii instant EXCLUSIV

Laurette rupe tăcerea despre accidentul tragic în care a fost implicată. Ce i-au făcut martorii instant EXCLUSIV
Laurette, hulită de martorii de la locul accidentului

Laurette Attindehou spune că e încă sub șocul accidentului căruia i-a căzut victimă zilele trecute, lângă București. Ea a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, că în ciuda celor întâmplate nu va sta prea mult timp departe de o mașină, fiindcă „face parte din viața mea”.

Ce spune Laurette despre ultimul accident auto

În vârstă de 38 de ani, fosta asistentă de emisiuni de televiziune afirmă că nu a fost decât o victimă, iar nu autoarea accidentului prin care a trecut. Cu toate astea, scena a fost destul de ireală pentru ea. Reamintim că, în trecut, Laurette a mai avut parte de accidente auto.

„Pur și simplu circulam cu 40 km la oră, în jurul orei 17.30 pe Șoseaua Tunari. La ora aceea oricine știe că nu poți avea viteză din cauza aglomerației. Bărbatul care m-a lovit a ieșit cu o Dacie Logan dintr-o curte, cu putere, și m-a izbit.

Din acel șoc, mașina mi-a fost proiectată într-o altă mașină, parcată pe partea stângă, în sensul meu de mers. Iar de acolo am fost aruncată într-un zid de beton. Dacă nu aș fi avut centura pusă și nu m-aș fi aflat într-un SUV, nu știu cum s-ar fi terminat totul”, a indicat vedeta în exclusivitate pentru Impact.ro.

O singură persoană ar fi încercat să o ajute după producerea accidentului

Pentru minute bune, Laurette a rămas în stare de șoc în urma accidentului cu 4 mașini. Își amintește totuși că cel puțin 25 sau chiar 30 de persoane s-au strâns în jurul ei. Martorii au preferat să facă fotografii, mai ales după ce au recunoscut despre cine este vorba.

„O singură femeie, dintre toți cei de pe margine, a venit spre mine cu o sticlă de apă, întrebându-mă dacă am nevoie de medic. În rest, cei mai mulți îmi adresau tot felul de epitete, pe care nu le voi reproduce.

Lucruri pe care vi le puteți imagina cu ușurință, dar și nelipsita neîncredere în talentul de șofer al femeilor. Pe de altă parte, nu-mi amintesc ca cel care m-a lovit să se fi îndreptat spre mine”, a mai spus ea.

Mașina pe care o conducea vedeta, un Range Rover în valoare de peste 100.000 de euro, a fost total distrusă în impact. Laurette așteaptă acum să vadă la ce sumă va fi apreciată pierderea de către companiile de asigurări. În urma verdictului, va lua o decizie în privința achiziției unei noi mașini.

Laurette crede că își va lua cel mai probavil tot un SUV, mașina sa preferată

„Trebuie să-mi duc fetița de zece ani la școală, pe Selena. Ca atare, am nevoie de mașină. Mașina face parte din viața mea, din rutina mea! O vreme am să închiriez una, dar cel mai probabil voi apela tot la serviciile unui SUV. Dacă nu eram la volanul unui SUV, mașina pe care o prefer de departe, nu știu cum s-ar fi terminat tot acel accident.

Și așa, am umărul drept și piciorul stâng binișor lovite, precum și o serie de zgârâieturi pe brațul stâng. Însă cel mai mult mă bucur că în clipa impactului, Selena nu se afla cu mine în mașină. E cel mai groaznic accident pe care-l trăiesc din 2013 încoace, anul în care mi-am luat carnetul.

Am mai avut ceva incidente în trafic, dar niciodată, niciodată de asemenea nivel, când am văzut moartea cu ochii. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu zilele trecute!”, a adăugat Laurette care, în plină pandemie, și-a deschis o afacere de 80.000 de euro.

Laurette Attindehou a fost implicată, marți, 22 martie, într-un accident rutier grav, în zona Tunari, în urma căruia nu mai puțin de patru mașini au fost avariate. Autorul accidentului, un bărbat din localitate, a rămas fără permis de conducere.

De remarcat însă că luna martie a devenit una cu mari probleme pentru vedeta noastră. În martie 2021, Laurette a fost bătută în camera unui hotel din centrul Bucureștiului, de către un bărbat care ar fi încercat să profite de ea.

Laurette a mers atunci la INML și și-a scos certificat medico-legal constator după incidentul cu pricina, care a stat o vreme și în atenția poliției.