Laurențiu Reghecampf, veste bună pentru toți fanii FCSB: „Vreau să revin”

Laurențiu Reghecampf, veste bună pentru toți fanii FCSB: „Vreau să revin”
Gigi Becali, decizie neașteptată. Îl dă afară de la echipă. Planul secret de la FCSB

Aflat în Emiratele Arabe Unite, unde o pregătește pe Al-Wasl, Laurențiu Reghecampf vine cu o veste bună pentru toți fanii FCSB. Antrenorul a anunțat că vrea să revină la formația alături de care a cucerit două titluri și o Supercupă a României.

Laurențiu Reghecampf, veste bună pentru toți fanii FCSB: „Vreau să revin”

Nu doar fanii se vor bucura, ci și patronul Gigi Becali, care l-ar aștepta oricând să se întoarcă la echipa căreia Reghecampf i-a adus două titluri de campion al României, din postura de antrenor. Ajuns la 44 de ani, Laurențiu Reghecampf antrenează acum în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, la Al-Wasl, dar gândul lui este acasă, în România.

„Mi-e dor de tot ceea ce înseamnă Steaua. Pentru mine tot Steaua e. Eu am lucrat și la Seaua și la FCSB, dar de fapt era aceeași echipă. E o atmosferă incredibilă când conduci un campionat cap-coadă, atmosfera din tribune, euforia creată în jurul echipei, când te duci în țară și se vorbește numai despre Steaua… Mi-e dor de lucrurile astea. Mi-e dor să ajung cu Steaua în cupele europene. Mi-aș dori să revin la un moment dat, dacă se ivește oportunitatea și lucrurile vor fi ok. Este cel mai frumos sentiment pe care poți să îl trăiești cu o echipă la care ai jucat, pe care o iubești, o iubește toată lumea”, a spus Laurențiu Reghecampf, la Digi Sport.

„Reghe” a rămas preferatul finanțatorului FCSB. Relația specială dintre cei doi este confirmată și de Anamaria Prodan: „Se va întoarce, va colabora cu Gigi toată viaţa. Dacă, să spunem, Laur ar întrerupe colaborarea în Emirate, ar putea veni. Acum are doi ani de contract, dar vorbind de FCSB şi Becali, e numărul 1 lângă patron. E ca o relaţie între fiu şi tată.”

Gigi Becali vrea să fugă în Grecia de frica DNA
Gigi Becali a colaborat bine cu Laurențiu Reghecampf

Coronavirusul nu-l împiedică să antreneze în Emirate

Campionatul din Emiratele Unite Arabe este momentan întrerupt, însă Laurențiu Reghecampf își pregătește în continuare echipa, fără mari restricții.

„Nu suntem izolați, ne antrenăm în grupe mai mici, de câte 15. Aici nu este așa de grav, dar respectăm ceea ce ni s-a spus. S-au închis cluburile de noapte, nu mai sunt deschise piscinele și sălile de forță, locurile unde erau mai mulți oameni la un loc. Și hotelurile suferă.

Nu mai ai voie să intri fără să ai rezidență. Aici nu am auzit de vreun caz, vreun prieten sau ceva. Nu sunt alte restricții, doar s-a întrerupt campionatul”, a precizat Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul român a pregătit-o în două rânduri pe FCSB, în perioada 2012-2014, respectiv 2015-2017. Reghecampf a cucerit 3 trofee cu FCSB: două titluri la rând (2012-2013 și 2013-2014) și o Supercupă (2013-2014)