Anamaria Prodan, cadou de 50.000 de euro pentru Reghe Jr. Reacția antrenorului

Anamaria Prodan, cadou de 50.000 de euro pentru Reghe Jr. Reacția antrenorului
Anamaria Prodan, cadou impresionant pentru Reghe Jr.

Anamaria Prodan nu se zgârcește niciodată când vine vorba de cadouri, în special dacă e vorba despre familie. Ce i-a cumpărat lui Reghe Jr. de ziua lui și cum a reacționat antrenorul când a văzut?

Anamaria Prodan, cadou de 50.000 de euro pentru Reghe Jr.

Impresara sportivă adoră să-și investească banii în lucruri luxoase pentru ea și pentru familia sa. Bucuria în familia Reeghecampf-Prodan a venit de data aceasta de ziua lui Reghe Jr. Acum, băiatul are 19 ani, iar cu ocazia zilei sale de naștere Ana i-a dat cadou o mașină superbă care a costat nu mai puțin de 50.000 de euro. Fiul antrenorului dintr-o altă căsătorie are o relație foarte bună cu vedeta și o consideră deja de ani buni o parte foarte importantă din familie. Laur desigur că s-a bucurat extrem de tare de toate cele văzute, l-a luat în brațe pe fiul lui și a continuat să trăiască momentul fericit alături de familie.

„La mulți ani, fratele meu drag! Trei din patru copii au peste 18 ani”, „La mulți ani fratelui meu mijlociu! Te iubesc enorm, îmi ești cel mai bun prieten!”, au scris fetele Anamariei pe conturile sociale. „La mulți ani, băiatul meu frumos, deștept, minunat! Să ne trăiești 1.000 de ani, fericit și sănătos! Sa ne aduci numai bucurie!”, a fost mesajul cunoscutei impresare de pe o rețea de socializare. Reghe și Ana au reușit să managerieze lucrurile la perfecție și să-i apropie pe copiii din vechile mariaje și să se înțeleagă extrem de bine și cu foștii soți.

Anamaria Prodan, cadou pentru Reghe Jr.
Anamaria Prodan, cadou pentru Reghe Jr. Impresara i-a cumpărat un bolid de lux

„Copilul a trebuit să aleagă unde vrea să trăiască”

„La 14 ani, copilul a trebuit să aleagă unde vrea să trăiască mai departe. În Germania, alături de mama lui, fie in Dubai, alături de tată. L-a ales pe Laurențiu. Luca învață în Dubai și trăiește în lux. În vacanțe se mai duce la mama lui, cu care vorbește frecvent la telefon”, a declarat o sursă din apropierea familiei Reghecampf, pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI