Laurențiu Reghecampf l-a ajutat să-și găsească echipă pe antrenorul despre Gigi Becali spunea că „l-a tratat de sus”. „A vorbit foarte frumos despre el”

Laurențiu Reghecampf l-a ajutat să-și găsească echipă pe antrenorul despre Gigi Becali spunea că „l-a tratat de sus”. „A vorbit foarte frumos despre el”
Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce Gigi Becali a transmis că nu-l poate aduce la FCSB

Laurențiu Reghecampf l-a ajutat pe Toni Petrea să ajungă la Chindia Târgoviște. Playsport.ro scrie că antrenorul lui Neftchi Baku a fost care i-a convins pe conducătorii echipei să-l angajeze pe fostul său secund într-un moment în care Mircea Rednic era în „pole position” pentru această funcție. Gigi Becali spunea acum câteva luni că Reghe și fostul său colaborator s-au certat foarte tare și că nu-și mai vorbesc.

Laurențiu Reghecampf „a făcut face” cu Toni Petrea și l-a ajutat să ajungă la Chindia Târgoviște

Chindia Târgoviște a reușit mare surpriză a ultimei etape după ce a învins Rapid, cu 2-1, formația de pe locul doi. A fost primul meci pentru Toni Petrea pe banca formației care în primele 11 etape ale campionatului nu reușise să strângă decât trei puncte, în urma unor rezultate de egalitate. Chindia este ultima în clasament, dar dacă va juca așa cum a făcut-o în duelul cu Rapid nu va rămâne mult timp pe poziția respectivă.

Specialiștii au lăudat prestația echipei și au spus că Toni Petrea și-a adus o contribuție la acest succes. Și totuși, cum a ajuns fostul antrenor al FCSB pe banca formației Chindia? Conducătorii formației negociau cu Mircea Rednic și Eric Lincar, iar cu primul erau foarte aproape de semnarea contractului, când a fost scos „din joben” Toni Petrea.

Playsport.ro aflat ce a schimbat radical situația. Șefii clubului s-au gândit la Toni Petrea și atunci au pus mâna pe telefon și l-au contactat pe Laurențiu Reghecampf și l-au întrebat care este părerea lui. „Le-a vorbit foarte frumos despre el și l-a recomandat” scrie playsport.ro.

„Tommy și Petrea erau îngrijorați că-l iau înapoi pe Reghe la FCSB”

Gestul lui Reghe este unul care surprinde, dacă ținem cont de ce spunea Gigi Becali acum câteva luni.

„Să știți că nici Reghe nu mai e băiatul ăla pe care-l cunoșteam. S-a schimbat mult, mai ales în modul cum se comportă cu colaboratorii săi. Păi Tommy (n.r. Tommy Neubert- preparator fizic FCSB) și cu Petrea erau îngrijorați că-l iau înapoi pe Reghe la FCSB, pentru că ei nu s-au despărțit în condiții prea bune acolo, la arabi.

Reghe îi trata «de sus» și s-a rupt ceva între ei. Le-am spus să stea liniștiți, să-și facă treaba la FCSB și să ia titlul”, a declarat Gigi Becali, patronul FCSB-ului, în 2021.

Și totuși, patronul Gigi Becali a fost contrazis de imaginile din mai 2022. Laurențiu Reghecampf și Toni Petrea s-au înfruntat în campionat, în meciul Universitatea Craiova – FCSB. Au stat de vorbă amical și au glumit, pe tunelul de la vestiare.