24 dec. 2020 | 17:03

Laurențiu Reghecampf a făcut mutarea momentului. Cu ce mare echipă a semnat

Știri generale
Laurențiu Reghecampf a făcut mutarea momentului. Cu ce mare echipă a semnat
Ce mutare a facut Laurentiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf nu o să stea prea mult timp pe tușă, după despărțirea de Al-Wasl. După doar două luni, tehnicianul român revine în fotbal, deoarece și-a găsită echipă, scrie Playsport.ro.

Laurențiu Reghecampf a făcut mutarea momentului

Laurențiu Reghecampf a activat un an și jumătate la Al-Wasl, în Emiratele Arabe Unite, și e pregătit să revină pe banca tehnică a unei echipe. Acesta este deja antrenor cu nume în fotbalul arab, acolo unde se pare că va rămâne. De altfel, antrenorul care a cucerit două titluri de campion cu FCSB se va lupta din nou pentru trofee. Iar după o pauză binemritată, pentru Laurențiu Reghecampf va începe o nouă etapă în cariera sa de antrenor. Acesta ar fi ajuns la o înțelegere cu formația saudită Al-Shabab, acolo unde evoluează din acest an și Giedrius Arlauskis, fostul portar al campioanei României, CFR Cluj.

De altfel, pentru Laurențiu Reghecampf este ca o reîntoarcere în Arabia Saudită, acolo unde a mai antrenat-o și pe Al Hilal, în perioada mai 2014-februarie 2015. Așadar, potrivit presei internaționale, acesta o va antrena acum pe Al-Shabab, echipă ce ocupă locul al treilea în Arabia Saudită, cu 15 puncte. La ora actuală, sunt șapte puncte distanță între Al-Shabab și liderul Al-Hilal. Laurențiu Reghecamph îl va înlocui astfel pe banca tehnică pe portughezul Pedro Caixinha.

Despre Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf, soțul impresarei Anamaria Prodan, are vârsta de 45 de ani și a debutat ca antrenor în 2009, la divizionara secundă FC Snagov, în anul 2009. Acesta a mai antrenat și Universitatea Craiova, Gloria Bistrița, Concordia Chiajna, Steaua/FCSB, Al-Hilal, Litex Loveci, Al Wahda și Al Wasl. Dar trofee a câștigat numai la echipa care este patronată de Gigi Becali. Laurențiu Reghecampf a antrenat-o în două rânduri pe FCSB, în perioada 2012-2014, dar și între decembrie 2015 și mai 2017. Laurențiu Reghecampf a cucerit în primul mandat două titluri în Liga și o Supercupă, iar în cel de-al doilea mandat a cucerit Cupa ligii, alături de roș-albaștri.

De asemenea, în anul 2013, Laurențiu Reghecampf a cucerit titul cu cinci etape înainte de finalul sezonului, atunci reușind să egaleze recordul lui Emeric Ienei din sezoanele 1985/1986 și 1986/1987. De asemenea, cu Laurențiu reghecampf pe bancă, FCSB a reușit să elimine în premieră din cupele europene o deținătoare de UEFA Champions League, și anume, pe celebra Ajax, în sezonul 2012/2013. Tot în același sezon, FCSB a învins-o pe Chelsea, care era deținătoarea Ligii Campionilor la acel moment. Laurențiu Reghecampf are 176 de meciuri pe banca tehnică a formației patronate de Gigi Becali. De menționat este că în 2013, Reghecampf a fost numit antrenorul anului în România.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro