13 nov. 2022 | 12:47

Laurențiu Reghecampf a dat lovitura în plin divorț de Anamaria Prodan. A câștigat zeci de mii de euro dintr-un foc

Monden
Laurențiu Reghecampf a dat lovitura în plin divorț de Anamaria Prodan. A câștigat zeci de mii de euro dintr-un foc
„Am început să fac pentru mine” - Laurențiu Reghecampf

Celebrul antrenor Laurențiu Reghecampf, în afară de profesia de antrenor, are succes și în afaceri. Conform Impact, Laurențiu Reghecampf a dat lovitura în plin divorț de Anamaria Prodan. Fostul soț al impresarei a câștigat zeci de mii de euro dintr-un foc. Citește în continuare să vezi despre ce este vorba.

Laurențiu Reghecampf are noroc în afaceri

După eșecul la cârma echipei oltene, Laurențiu Reghecampf nu rămânea mult timp fără echipă. La câteva zile de la demisia de la Craiova, presa sportivă anunța deja un posibil contract cu Neftchi Baku, un club important din Azerbaidjan.

Se pare că nici aici lucrurile nu merg prea bine, recent existând zvonuri că ar putea reveni la FCSB, după demisia lui Dică. Inclusiv Gigi Becali declara că se gândește să-i porpună revenirea pe banca FCSB-ului. Laurențiu Reghecampf le confirma celor de la Playsport că are ceva probleme, dar nu de ordin financiar, ci cu jucătorii absenți din mai multe motive:

„Avem probleme de lot. Trebuie să obținem cât mai mult puncte până la pauza de iarnă. În pauză, vom încerca să ne pregătim mai bine și să aducem jucători care să întărească echipa.

Nivelul echipei va fi mai bun după pauza de iarnă”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Dar, lăsând problemele din fotbal pentru perioada următoare, Reghe e concentrat pe afacerea sa în care a investit ceva bani. Conform celor de la Impact selecționerul ar fi investit sume importante într-o fermă, undeva, la marginea Capitalei.

Din punct de vedere stric financiar, anul trecut nu i-a adus cine-știe-ce profit. Dar, cu toate astea, putem spune că a dat lovitura. În 2021 Reghe Rach avea un profit de 671.631 de lei, la o cifră de afaceri de 1.528 de lei.

„Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos”

Deși, puțin din motive egoiste, afacerea lui Laurențiu Reghecampf pare să fi pornit ceva mai greu, compania fiind înființată în 2017. Demara acest proiect, declarând că „Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos”.

„Am făcut ferma, am început să fac pentru mine. Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem pe la 94 – 95 de kilograme. Am făcut niște analize în Abu Dhabi, antrenam atunci acolo, și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne și multe lucruri care nu-mi fac bine.

Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos, ceva de la mine. Am început cu câteva găini, vaci, porci, oi, așa, de fun și am ajuns acum să am în jur de o mie de animale, poate mai mult. E o fermă foarte mare, e și un abator”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Fiţă cu Adiţă.

Anul 2022 a fost unul de bun augur pentru afacerea antrenorului. Dacă ne uităm la evenimentele din viața personală, pentru Laurențiu Reghecampf nu prea. Rămâne de văzut ce-i va aduce anul viitor.

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
Lacomii care își umplu farfuriile cu vârf la All Inclusive, obligați să mănânce tot sau primesc amendă
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Românii nu se mai pot pensiona. Care sunt noile condiții
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Asasinat prin otrăvire. S-a aflat adevărul despre PUTIN: Îi plăcea să...
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
MILIOANE DE PENSIONARI află adevărul! CNPP raportează o SCĂDERE DRAMATICĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a fost prins beat la volan și că a fugit de Poliție
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro