14 iul. 2021 | 15:55

Laura Cosoi, declarații despre un al treilea copil. Ce a sfătuit-o soacra sa: „Faceți și voi!”

Monden
Laura Cosoi, declarații despre un al treilea copil. Ce a sfătuit-o soacra sa: „Faceți și voi!”
Laura Cosoi, declaratii despre un al treilea copil

Laura Cosoi nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din România. Superba blondină radiază de fericire după ce a născut cel de-al doilea copil, iar fosta iubită a lui Smiley arată mai bine ca niciodată. Ce a sfătuit-o soacra sa la al treilea copil.

Laura Cosoi, declarații despre un al treilea copil

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV, actrița a încântat privirile tuturor cu o rochie vaporoasă roșie, care i-a pus în valoare formele perfecte, ochii albaștri ca marea și părul auriu ca de Cosânzeana. Laura Cosoi pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice, iar zâmbetul ei de milioane a atras atenția.

Laura Cosoi a făcut, în premieră, primele declarații despre al treilea copil. Frumoasa blondină a mărturisit că nu este însărcinată dar nu refuză posibilitatea de a avea un al treilea bebeluș, mai ales că viața de mămică îi priește foarte bine.

„Soacra mea este o femeie minunată. Îmi spune mereu: hai, mergeti în vacanță, hai, faceți-l pe al treilea copil. Nu sunt gravidă, nu încă. Îmi spune tot timpul ca sunt frumoasă. Cosmin, soțul meu, are grijă de Vera noaptea, o înțarcă noaptea. Mă ajută foarte mult.”, a mărturisit Laura Cosoi la Vorbește Lumea.

Laura Cosoi a plecat cu soțul și copiii într-o vacanță de neuitat în frumoasele orășele de provincie din Franța. Blondina spune că i-a cerut sfaturi bunei sale prietene Adela Popescu.

„Nu am apucat să mă odihnesc deloc. Mi-au plăcut orașele cetate și cele din regiunea Provence. Mâine joc la Teatrul Elisabeta, apoi voi juca pe 19 august. E prima oara cand mergem toti in vacanta. Adela Popescu, felicitari, mamica de trei baieti. Ea mi-a zis sa plasez copiii cateva ore la bunici si sa plecam.”, a continuat blondina.

Laura Cosoi și soțul ei Cosmin sunt împreună de 9 ani de zile

Fosta iubită a lui Smiley trăiește o frumoasă poveste de iubire cu soțul ei Cosmin de mai bine de nouă ani de zile.

„Au trecut 9 ani de cand a inceput povestea noastra, 9 ani de duminici, 9 ani de plimbari, 9 ani de vorbe, 9 ani de emotii, 9 ani de bagaje, 9 ani de bai in mare si urcari pe munte, 9 ani de apusuri, 9 ani de paste, 9 ani de petreceri, 9 ani de imbratisari, 9 ani de soapte, 9 ani de priviri, 9 ani de dans.

9 ani de intamplari care mai de care, 9 ani de ascultat muzica, 9 ani de mesaje, 9 ani de filme, 9 ani de intalniri, 9 ani de cand stam umar la umar, atat la bine cat si la greu. 9 ani de cand a inceput visarea ca va fi o zi in care vom fi o familie implinita si fericita. Da, au trecut 9 ani si acum ne tinem visul in brate! Cand le privim pe Rita si pe Vera stim ca Dumnezeu ne iubeste!”, a notat Laura Cosoi pe blogul personal.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro