Latura ascunsă a Simonei Halep iese la iveală. Ce face artista de când se iubește cu Toni Iuruc

Latura ascunsă a Simonei Halep iese la iveală. Ce face artista de când se iubește cu Toni Iuruc
Latura ascunsă a Simonei Halep iese la iveală: ce face de când se iubește cu Toni Iuruc

Simona Halep a ajuns un simbol național fiind, la urma urmei, o jucătoare de tenis. Este minionă, ceea ce este o excepție printre jucătoarele din masterul momentului, nu are un fizic impresionant, mai ales în comparație cu rivalele ei din top 10 WTA, dar a urcat neprevăzut în clasamente și în ochii tuturor. A muncit mult până aici. Primul ei antrenor, Dănuț Dragu, devoala într-un interviu pentru TVR că schimba două tricouri cu ea pe teren, pe când campioana avea doar 10 ani. A atins multe reușite în plan sportiv, dar a omis la fel de multe în plan social, uitând să se concentreze pe iubire sau liniște, pe care încearcă să le recupereze acum, după cum chiar ea spune într-o postare.

Dezvăluiri din viața privată. Simona Halep: „Învăț să mă iubesc”

Zilele trecute, Simona Halep a dezvăluit o parte a personalității sale într-o postare făcută pe conturile de socializare. „Chiar și când nu sunt pe teren mă antrenez. Dar antrenamentul meu cu mine e mult mai blând, învăț să mă iubesc în fiecare zi și să îmi ofer libertatea de care am nevoie”, a notat ea.

De ceva vreme încoace, sportiva pare să fi lucrat mult la partea psihică, iar rezultatele se văd și pe teren, Halep reușind să intre în clubul select al jucătoarelor de tenis care au reușit ca în ultimii șapte ani să fie o prezență constantă în top 10 WTA.

Este fericită alături de Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o poveste de dragoste ca în filme. Cei doi sunt nedespărțiți și-și petrec timpul împreună. Cum temperaturile în termometre au început să se înmoaie, sportiva și iubitul au ieșit la o plimbare romantică. Fotografii i-au surprins nu de mult plimbându-se de mână pe stradă.

Ei au traversat centrul Bucureștiului, apoi s-au oprit să ia masa la un restaurant. Au fost nedezlipiți, s-au ținut de mână și s-au sărutat. Când au ieșit din locație, și-au luat rămas bun de la prietenul care îi însoțea și au mers către mașină. Cum au ajuns cu mașini diferite, au decis ca măcar plecarea să fie laolaltă. După ce s-au urcat în bolid, crezând că sunt feriți de ochii curioșilor, s-au sărutat din nou.

„Îmi doresc ceea ce mie se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească mare și o bucurie interioară, oameni frumoși alături, oameni care mă ajută, să îmi fie mereu alături”, a spus sportiva într-un interviu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI