Larisa Vasile de la Exatlon, aventură extremă și în viața reală. Metoda inedită prin care a urcat pe Vârful Omu

de: Nechifor Ioana
14 08. 2019

Larisa Vasile, tânăra care a devenit cunoscută publicului în urma participării ei la Exatlon, are parte de aventură și în viața reală! Larisa a ales să petreacă câteva zile de relaxare, într-o zonă răcoroasă, unde nu a renunțat la sport. Fire activă, tânăra a ales o metodă inediată pe care a folosit-o pentru a ajunge pe Vârfu Omu.

Larisa Vasile, Faimoasa de la Exatlon

Telespectatorii au cunoscut-o pe Larisa Vasile, în 2018, când ea s-a regăsit printre concurenții primului sezon Exatlon, reality show de la Kanal D care s-a bucurat de un succes uriaș.

Proiectul tv a adus-o pe Larisa în atenția publică și i-a testat abilitățile fizice și psihice.

După ce emisiunea a luat sfârșit, tânăra a încercat să profite pe deplin de experiența acumulată pentru a-și menține o viață activă în sport.

Recent, ea a petrecut câteva zile la munte, unde a profitat pentru a îmbina utilul cu plăcutul, iar activitatea sportivă nu a lipsit din programul ei.

Larisa Vasile, faimoasa de la Exatlon, și-a petrecut vacanța la munte

Cum a urcat fosta concurentă Exatlon la mare înălțime

Într-una din imaginile postate de tânără pe instagram, aceasta apare alături de o bicicletă, lucru care i-a determinat pe mulți internauți să se întrebe dacă asta a fost metoda prin care ea a urcat pe munte.

Ai urcat cu bicicleta până acolo?”, a întrebat-o cineva, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară.

Nu am știu în ce mă bag„, a scris Larisa, după ce a pedalat din greu pentru a ajunge pe Vârful Omu, la o altitudine de 2507 metri.

Nebună idee de a merge cu bicicleta” pe acest traseu, a recunoscut ea ulterior.

„Super campionaă!”, „Cea mai curajoasă”, „Ca țară frumoasa avem!”, „Superbe poze, iar tu ești minunată”, „Vacanță frumoasă, Lari!”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care i le-au lăsat prietenii virtuali, la pozele de la munte, fostei concurente Exatlon.