Larisa Udilă, despre rolul de mamă. Motivul pentru care vedeta nu vrea să își înscrie fiul la grădiniță: „Are deja parte de educație” VIDEO EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
26 04. 2024

Larisa Udilă este una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din showbiz. Frumoasa brunetă are o familie minunată, este căsătorită cu fotbalistul Alexandru Ogică, iar din povestea lor de dragoste a venit pe lume micuțul Milan. Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil!’ se bucură de o comunitate imensă de oameni pe rețelele de socializare.

Aceasta a fost prezentă la un eveniment monden din Capitală și a oferit un interviu exclusiv pentru Playtech Știri despre rolul de mamă, dar și despre cum reușește întotdeauna să se mențină în formă.

Cum se menține Larisa Udilă într-o formă impecabilă?

Larisa Udilă a cochetat cu modelingul, dar și cu televiziunea. Acum este influencer și face bani frumoși din contractele de publicitate. Apariția ei de la Bravo, ai stil! a cucerit publicul, iar acum fanii ei o urmăresc constant pe rețelele de socializare.

Vedeta în vârstă de 27 de ani, a devenit mamă în august 2021. Chiar și după naștere, vedeta a arătat impecabil, recuperându-se rapid. Șatena ne-a dezvăluit la ce alimente a renunțat pentru a se menține în formă:

„Nu pot să zic că mă mențin extrem de bine. Și eu am de lucrat foarte mult la mine, dar încerc cât pot de mult să am grijă de mine. Când am timp, merg la sală, în general, am o dietă echilibrată, chiar dacă mănânc în anumite zile mai prost, în următoarea zi țin cont.

Încerc cât pot de mult să stau departe de zahăr, de pâine, de fast-food.”, ne-a declarat Larisa Udilă, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Ce i-a interzis Larisa Udilă fiului său?

Spre deosebire de alți copii, fiul Larisei Udilă nu a mâncat niciodată ciocolată sau fast-food și nici nu a băut sucuri. Vedeta își învață copilul încă de mic să aibă un stil de viață sănătos:

„Milan nu mănâncă dulciuri, foarte, foarte rar îi dau câte ceva dulce. Câteodată mănâncă biscuiți, dar niciodată nu a mâncat ciocolată. Nu mănâncă fast-food, i-am dat să guste foarte rar, când mâncau nepoțelele mele pe lângă el. Nici nu știe ce este fast-food, nu cunoaște această noțiune. Nu este vorba de kilograme, este vorba de sănătate. Cred că trebuie învățat cu un stil de viață sănătos.

Eu, până la 20 de ani, am fost crescută cu mâncare gătită de mama mea. Dacă tot are timp mama mea să gătească, cred că ar fi normal ca și Milan să beneficieze de același tratament, ca să zic așa. Nu poftește, pentru că știe ce are voie și ce nu are voie.

Știe că nu are voie suc. Dacă îl vede pe tatăl lui că bea suc , spune singur că nu are voie. Este foarte inteligent.”, ne-a mai spus Larisa Udilă, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Motivul pentru care vedeta nu vrea să își înscrie copilul la grădiniță


Chiar dacă  Milan are aproape 3 ani, Larisa Udilă încă nu se gândește să își înscrie copilul la grădiniță:

Citește și: Andreea Raicu, despre atitudinea sa masculină! Ce relație a avut cu mama sa: „Meseria nu îi permitea să stea acasă” EXCLUSIV – Playtech Știri

„Milan nu merge la grădiniță. Are 2 ani și 7 luni. Am zis că poate îl vom da din toamnă, dar nu țin morțiș să îl duc la grădiniță. Știu că grădinița este un ajutor foarte mare pentru părinții care muncesc și nu au ajutor, de asemenea, dezvoltă foarte mult copilul, intrând în colectivitate, dar nu este cazul.

Milan este înconjurat de verișorii lui, chiar are parte de educație din partea mamei mele. Ea este dedicată lui și am văzut motivul pentru care l-aș fi dus la grădiniță atât de devreme. Mama mea stă cel mai des cu el.”, ne-a dezvăluit Larisa Udilă, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Motivul pentru care Ioana Ginghină a refuzat ofertele producătorilor de la reality-show-uri. Planurile pe care le are actriţa: „Mai am multe de bifat” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

Video: Cătălin Shadi Sîrbu