Larisa Iordache, dezvăluiri despre medicii din Elveția. Ce s-a întâmplat în clinica din Basel, de fapt

Larisa Iordache, dezvăluiri despre medicii din Elveția. Ce s-a întâmplat în clinica din Basel, de fapt
Larisa Iordache, dezvaluiri despre medicii din Elvetia

Clipe dificile pentru Larisa Iordache. Campioana mondială și olimpică la gimnastică fost nevoie să rateze cele trei finale, la individual compus, bârnă şi sol, pentru care s-a calificat la Campionatele Europene săptămâna trecută, după ce doctorii i-au depistat o infecție la nivelul rinichilor. Ce s-a întâmplat în clinica din Basel, de fapt. 

Larisa Iordache, dezvăluiri despre medicii din Elveția

Sportiva în vârstă de 24 de ani a fost transportată de urgență la o clinică din Basel, Elveția, acolo unde medicii au avut foarte mare grijă de ea. Deși internată, Larisa Iordache a fost foarte activă pe rețelele de socializare, unde a apucat să le mulțumrească tuturor fanilor care i-au transmis mesaje încurajatoare.

„Foarte multă lume m-a criticat că nici în spital nu stau cuminte, cu branula în mână. Singurul lucru pe care l-am putut face acolo a fost să mă uit pe internet. Am primit multe mesaje şi le mulţumesc mult tuturor. M-am bucurat făcând o poză, era greu să răspund la toate mesajele.

Mi-au băgat nişte sedative prin branulă şi m-am distrat maxim. Dar rămâne între noi, pentru că doar eu m-am distrat. A fost un moment de linişte de care aveam nevoie. Avusesem 4 luni de zile bulversante. Mă gândesc la Tokyo. Am un drum de parcurs şi un obiectiv de împlinit. Vreau să fiu în formă maximă acolo. Vreau să mă bucur de gimnastică şi de exerciţiile mele.

Larisa Iordache va merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Gândirea de campioană nu cunoaște boală sau durere. Larisa Iordache spune că se simte mult mai bine și abia așteaptă să revină în sala de antrenamente. Pentru a doua oară în cariera sa, gimnasta româncă va participa la o ediție a Jocurilor Olimpice, după performanța incredibilă din 2012 de la Londra, unde Larisa a obținut medalia de bronz cu echipa națională.

Mă gândesc la Tokyo. Cât timp va fi aşa, totul va fi bine. Vreau nişte exerciţii puternice, voi munci mai mult. Intru în sală în fiecare zi cu gândul la a-mi reveni o medalie frumoasă la gât şi sper ca asta să se şi întâmple.

Dacă nu o să fie, eu sunt mulţumită că am tras de mine. Doar eu şi antrenorii ştim prin ce au trecut. Sper să nu fie spitale la Jocurile Olimpice. Nu fusesem la Basel la spital şi am vrut să le fac un control. Eu sunt specialistă în spitale (n.r. – râde)”, a povestit gimnasta Larisa Iordache, în exclusivitate pentru Antena Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI