Nadia Comăneci, mesaj minunat pentru Larisa Iordache. Ce i-a transmis regina de la Montreal

Nadia Comăneci, mesaj minunat pentru Larisa Iordache. Ce i-a transmis regina de la Montreal
Nadia Comăneci, mesaj minunat pentru Larisa Iordache. Ce i-a transmis regina de la Montreal

Una din cele mai importante gimnaste ale momentului, Larisa Iordache, trece prin momente grele. Deși calificată la Jocurile Olimpice de la Tokio, participarea sportivei este incertă din cauza problemelor de sănătate. Internată la o clinică din Elveția, sportiva româncă a primit un mesaj de susținere de la o altă mare gimnastă. Nadia Comăneci i-a transmis recent un mesaj emoționant de susținere.

Larisa Iordache, un exemplu de determinare în gimnastică românească

Anul acesta România va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Tokio, grație unor sportivi de excepție. Printre cei calificați se numără și Larisa Iordache, un adevărat exemplu de determinare și dedicare sportului. Tânăra sportivă s-a calificat de pe locul patru la JO, dar puțină lume a știut despre sacrificiile sale.

În timpul calificărilor Larisa Iordache a evoluat fiind sub influența unei afecțiuni renale. Medicii elvețieni care au tratat-o au rămas suprinși de performanța acesteia, având în vedere complicațiile. Invitată de Mihai Gâdea la ”Sinteza Zilei”, Larisa Iordache a avut parte de o mare surpriză. O altă mare gimnastă a României, Nadia Comăneci, a decis să-i transmită un mesaj emoționant de susținere.

”Dragă Larisa, am urmărit cu mari emoții evoluția ta la campionatele europene de gimnastică. Ai intrat în concurs pregătită și cu încrederea că îți meriți acest loc de calificare și participare la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Mă bucur enorm pentru succesul tău binemeritat, a echipei tale de antrenori, federație și suporteri care au fost mereu alături de tine. Să rămâi sănătoasă să îți poți duce mai departe ne vedem la Tokyo”, i-a transmis Nadia Comăneci gimnastei Larisa Iordache, la ”Sinteza Zilei”.

Larisa internată la o clinică din Elveția

Performanța calificării tinerei la JO de la Tokio și în finala de individual compus de la Campionatul European din Basel, este cu atât mai impotantă, având în vedere condițiile în care a ajuns aici. Cu toate astea merdicii sunt încă rezervați în a o externa.

Din păcate Larisa nu a putut participa la finala de pe 25 aprilie, anunțând acest lucru pe rețelele de socializare. Dar, cu siguranță, după ce se va reface, va reveni în forță pe prima scenă a gimnasticii.

”Știu că astăzi este finala la individual compus. Eu din păcate nu voi putea concura deoarece încă nu am ieșit din spital.

Dar pot spune că sunt mult mai bine. Sper ca starea mea de sănătate să devină din ce în ce mai bună pe zi ce trece”, a scris Larisa Iordache pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI