Înainte de iPhone Xs, Apple a anunțat Watch 4: ce face special

Înainte de iPhone Xs, Apple a anunțat Watch 4: ce face special

Apple a anunțat noile telefoane și un ceas. Avem iPhone Xs, Xs Max și Xr. Niciunul nu-i ca altul, unul e imens, iar altul e mai ieftin, cu ecran LCD. Apple Watch 4 pune accentul pe sănătate.

Cele mai importante știri despre iPhone Xs și iPhone Xr


Știrea inițială publicată pe 12 septembrie la 11:45.

Apple Watch a ajuns la cea de-a patra generație, cea mai rafinată de până acum. Ecranul este cu 30% mai mare decât până acum; ajunge până pe marginile device-ului.

Noul ceas vine cu o rotiță mult mai bună decât până acum, iar aceasta are și feedback haptic acum.

Noul procesor de la interiorul ceasului este cunoscut ca S4. Este dual-core și are arhitectură pe 64 de biți. Noul accelerometru-giroscop este capabil să își dea seama când ai căzut, poate pe gheață, astfel că îți oferă un buton rapid pentru apelarea serviciilor de urgență.

Un nou senzor de monitorizare a pulsului a fost integrat în Apple Watch 4, iar acum, îți va trimite notificări dacă descoperă că ritmul tău cardiac nu e în parametri normali. Poți chiar să îți faci și o electrocardiogramă cu ceasul.

Ivor J. Benjamin, președinte al American Heart Association, a fost invitat pe scenă pentru a discuta despre noul ceas. Evident, acesta laudă noile funcții adăugate smartwatch-ului. Are și de ce, având în vedere că ceasul a fost aprobat de către FDA, fiind primul dispozitiv de felul său care oferă alerte cu privire la ritmul cardiac.

Un lucru pe care Apple nu l-a lăudat în mod explicit este Bluetooth 5.0, de care noul ceas beneficiază.

Durata de viață a bateriei este aceeași ca până acum, de aproximativ 18 ore. Dacă desfășori activități în aer liber și ai nevoie de o conexiune GPS constantă, ceasul te va ajuta timp de 6 ore.

La final, Apple menționează că ceasul a fost produs în condiții și cu materiale prietenoase cu mediul.

Ceasul va costa 399 de dolari în varianta cu GPS și 499 de dolari în varianta cu conectivitate celulară. Noul ceas va fi disponibil la precomenzi începând cu 14 septembrie, iar livrările vor începe de pe 21 septembrie. watchOS 5 va fi disponibil pe 17 septembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI