La Vama Veche de 1 Mai: Petreceri toată noaptea și focuri de tabără

La Vama Veche de 1 Mai: Petreceri toată noaptea și focuri de tabără

Vama Veche e plină în această perioadă de turiști. Locurile de cazare s-au dat la prețuri ca în plin sezon. Mii de turiști vin la început de mai în stațiune pentru o mini-vacanță altfel.

Turistă:E cel mai frumos aici. Nu avem planuri, în Vamă nu se vine cu plan. Doar atât: ziua se doarme, noaptea se petrece.

Mulți tineri se încumetă să se arunce în apa rece după o noapte de petrecere. Apoi, continuă cu o nouă sesiune de dans și băutură.

Vama Veche, atracție și pentru „prietenii străini”

Stațiunea a atras și mulți turiști străini, arată un reportaj realizat de Știrile Pro TV.

Turiști: Mi-am adus prietenii în Vamă. El e coleg cu mine la facultate în Olanda.

Pentru mulți tineri distracția va continua pe plajă după ce vor petrece în cluburile din Vamă. Alături de prieteni, se adună în jurul focurilor de tabără și cântă.

Vama Veche, prețuri ca în Mamaia

Prețurile sunt destul de piperate în Vama Veche. În unele baruri, băuturile se vând la același preț ca în Mamaia, stațiunea considerată cea mai scumpă de pe litoralul românesc.

Există, însă, alternative pentru toate buzunarele. Mulți turiști își fac alimentarea de la supermarketurile din stațiune.

Cei care petrec în Vamă încep să vorbească, apoi, despre „magia” locului.

Turist:Vin tot felul de persoane şi socializăm aşa, oarecum ne cunoaştem de-o viaţă, vorbim, schimbăm idei, opinii, ne simţim bine în general.”