La Puterea Dragostei este leoaică, dar după filmări suferă cumplit. Andreea Oprică, dramă de nedescris

La Puterea Dragostei este leoaică, dar după filmări suferă cumplit. Andreea Oprică, dramă de nedescris
Andreea Oprică, dramă de nedescris. Ce ascunde în spatele caracterului său puternic?

Puterea Dragostei este o emisiune care aduce în prim-plan și poveștile de viață ale concurenților. Pe lângă bucuriile pe care le împart aceștia cu fanii, cei care îi urmăresc iau la cunoștință și veștile mai puțin bune pe care le primesc aceștia. Ce dramă de nedescris se ascunde în spatele Andreei Oprică, una dintre cele mai expansive fete din casă?

Drama de nedescris pe care o trăiește Andreea Oprică

Deși este cunoscută ca fiind una dintre cele mai expansive concurente, ascunde o adevărată dramă în spatele felului său acid de a fi. ”E mult prea vulcanică și dificilă, nu se poate sta cu ea nici măcar o săptămână. E greu, cine va avea curajul, trebuie felicitat”, au spus băieții din casa Puterea Dragostei. Andreea Oprică este extrem de îngrijorată de veștile primite de acasă, lucru care i-a oprit pe colegii de platou din a mai critica-o.

Din păcate, concurenta nu se mai poate gândi la altceva decât la starea de sănătate a părintelui său. De curând, tatăl ei a ajuns la spital. Tânăra și-a deschis sufletul chiar în platou și a șocat pe toată lumea atunci când a povestit totul cu lacrimi în ochi. Obișnuiți să o vadă mereu puternică și de neclintit, toți s-au mirat atunci când și-a spus durerea. De asemenea, aceasta a cerut un bilet de voie pentru a putea merge în România pentru a putea fi alături de părintele ei.

Povestea dramatică din spatele uneia dintre cel mai puternice concurente de la Puterea Dragostei
Povestea dramatică din spatele uneia dintre cel mai puternice concurente de la Puterea Dragostei

„Aș vrea să plec și să îl ajut”

”Tatăl meu este bolnav. Este internat în spital și este singur! Nu are cine să aibă grijă de el, iar mie îmi este greu să stau aici și doar să aud vești de acasă. Aș vrea să plec și să îl ajut! El este cel care îmi dă mie forța interioară, mă ajută să merg doar înainte. Îmi pare rău că în emisiune, nu a putut să mă vadă decât o fată rea, dură, dar eu, în realitate, nu sunt așa. Show-ul acesta a scos, poate, tot ce-i mai urât din mine, însă, știu că măcar el mă cunoaște cu adevărat și nu mă judecă. Sper să se facă repede bine”
Andreea Oprică