La cine a ajuns fiica lui Alex Bodi, de fapt. Tatăl ei e după gratii, în continuare

La cine a ajuns fiica lui Alex Bodi, de fapt. Tatăl ei e după gratii, în continuare

În timp ce Alex Bodi se află după gratii, ”Bianca Drăgușanu joacă rolul de ”mamă vitregă” pentru fetița cea mică a fostului ei soț, având în vedere că el se află după gratii de două săptămâni, iar mama biologică se află în Germania.

La cine a ajuns fiica lui Alex Bodi, de fapt

Astfel că fosta prezentatoare de la Kanal D a filmat momentul în care a mers să o ia pe Selena de la grădiniță, împreună cu fiica ei, Sofia Slav. Iar momentul întâlnirii dintre cele două micuțe a fost chiar impresionant: cele două au strigat de bucurie și s-au îmbrățiat strâns, vreme de câteva secunde.

Cu toate că, oficial, a pus punct relației amoroase cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu nu a renunțat la rolul ei de ”mamă vitregă” pentru fiica cea mică a acestuia. Așadar, ea a dezvăluit în urmă cu câteva ore bune că a luat-o pe Selena de la grădiniță. Momentele în care fiica milionarului din Mediaș a coborât treptele instituției și până a ajuns în brațele prietenei sale, Sofia Slav, au fost înregistrate de Bianca Drăgușanu. În plus, diva a mai etichetat-o și pe Iulia Sălăgeab, fosta soție a lui Alex Bodi, semn clar că deși au iubit același bărbat, cele două se înțeleg foarte bine.

Ce surpriză le-a pregătit Bianca Drăgușanu Sofiei și Selenei

Apoi, de la grădiniță, Bianca Drăgușanu le-a dus pe Sofia și Selena la una dintre cele mai bune prietene ale sale, și anume,  Victoria Popescu care le aștepta pe cele două prințese cu un tort. Surpriza le-a bucurat foarte tare, iar ele s-au distrat pe cinste împreună. Gesturile fostei soții ale lui Alex Bodi față de fetița acestuia au fost lăudate însă de mulți dintre internauți.

Altfel spus, în timp ce Alex Bodi este în arest preventiv, Bianca Drăgușanu îi este ca o mamă Selenei, fetița cea mică a milionarului, iar actuala iubită, Daria Radionova, se ocupă de afacerile lui.

Bianca Drăgușanu, iubire tumultoasă alături de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret. Părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020. Apoi, ei s-au împăcat, cu toate că milionarul s-a afișat o vreme cu Daria Radionova. Cu toate că cei doi au încercat să își mai acorde o șansă, la începutul acestei luni, Bianca Drăgușanu a anunțat in direct despărțirea definitivă de partenerul ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI