La ce trucuri apelează Gheorghe Dincă în pușcărie. Date oficiale despre monstrul din Caracal, direct de la cei care îl păzesc

La ce trucuri apelează Gheorghe Dincă în pușcărie. Date oficiale despre monstrul din Caracal, direct de la cei care îl păzesc
Gheorghe Dincă se plânge de condițiile din închisoare

Avocatul familiei Melencu a dezvăluit că Gheorghe Dincă, aflat în acest moment în spatele gratiilor, apelează la diferite trucuri în încercarea de a fi tratat preferențial. Acesta a trimis mai multe petiții în care se plânge de condițiile din închisoare și anunță că nu mai colaborează cu procurorii decât dacă i se îndeplinesc anumite dorințe.

Gheorghe Dincă se plânge de condițiile din închisoare

Gheorghe Dincă a depus mai multe petiții în care se plânge că mâncarea pe care o primește în închisoare este prea acră pentru gustul lui, iar informația a ajuns în spațiul public prin intermediul avocatului familiei Luizei Melencu.

„În urma apariției în spațiul public a unor informații cu privire la faptul că o persoană este nemulțumită de mâncarea oferită în Arestul Central, facem următoarele precizări: Persoana în cauză a depus două reclamații în acest sens. Având în vedere că mâncarea servită persoanelor încarcerate este livrată în baza unei convenții, de către Penitenciarul București-Rahova, menționăm că în urma reclamațiilor, au fost sesizați reprezentanții penitenciarului cu privire la aceste aspecte”, au precizat surse din Poliție.

Gheorghe Dincă a cedat nervos! Ce gest a făcut bărbatul?

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, susține că această practică este des întâlnită în rândul celor care se află în arest.

„Reclamațiile se verifică și se clasează dacă sunt neîntemeiate. De regulă, majoritatea procedează așa. Logica la Dincă cred că este alta. Cred că se gândește la un tratament preferențial în sensul să-i aducă polițiștii de mâncare din alte surse. Amenință că nu mai colaborează, se practică acest lucru, nu a inventat Dincă asta. Nu l-a vizitat nimeni până acum”, a declarat Dumitru Coarnă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI