La ce oră va începe Vocea României. Meciul cu Suedia schimbă programul

de: Ana Chivu
15 11. 2019

Meciul dintre România și Suedia a dat peste cap programul show-ului „Vocea României”. Iată când va începe în această seară competiția vocilor! Fanii abia așteaptă să vadă ce emoție li se mai pregătește și pentru ediția de azi.

La ce oră începe „Vocea României”? Meciul cu Suedia a dat programul peste cap

Meciul mul așteptat de microbiști a venit! România se întrece în seara asta în tactică, profesionalism și rapiditate pe teren cu cei din echipa Suediei. Din păcate pentru cei care sunt  fanii emisiunii și sunt obișnuiți cu programa normală de la „Vocea României”, show-ul a suferit schimbări. Ediția de azi, 15 noiembrie, va începe mai devreme decât de obicei, pentru a se putea transmite și meciul. În acest context, vocile se întrec de la orele 20:00, nu de la 20:30 ca în fiecare vineri. Pro TV a mai venit cu o veste, o premieră pentru trust. Andi Moisescu și Pavel Bartoș vor comenta live tot ce se petrece la meciul România-Suedia.

„Diseară comentăm si vizionăm! Mai exact, Andi comentează, iar eu am să urlu la goluri (sper din tot sufletul). Asadar, vizionăm de la ora 20.00 , @vocea_romaniei , iar de la 21.45 comentam meciul Romania – Suedia pe pagina de facebook @sport.ro.oficial ! Noi am inceput, deja! Asteptam pronosticuri! #necomentatorii #toataRomaniavedeRomania”, a fost mesajul de la ultima postare a lui Pavel Bartoș.

La ce oră începe „Vocea Românie”? Programul a fost afectat de meciul dintre România și Suedia

Nu există favorită în meciul de azi

„Nu cred că mai putem vorbi de favoriţi în fotbalul de astăzi, totul depinde de noi, ne concentrăm pentru această partidă, depindem de jocul nostru, ne-am pregătit foarte bine pentru meci şi vom vedea la finalul partidei care este echipa mai bună şi nu echipă care a fost favorită. Cu siguranţă mi-aş dori să jucăm pe acest stadion la EURO 2020, este un stadion frumos”
Janne Andersson, selecţionerul suedez