La ce oră şi în ce zi se difuzează serialul Clanul pe Pro TV. Când îl poţi vedea în reluare

La ce oră şi în ce zi se difuzează serialul Clanul pe Pro TV. Când îl poţi vedea în reluare
La ce oră şi în ce zi se difuzează serialul Clanul pe PRO TV. Premiera programului televizat a strâns o mulțime de telespectatori.

La ce oră şi în ce zi se difuzează serialul „Clanul” pe PRO TV. Premiera producției media regizate de Anghel Damian a ținut românii cu ochii lipiți de televizoare. Postul de televiziune a fost lider absolut de audiență luni seară, 19 septembrie. A fost difuzat primul episod din proiectul care promite să aducă „acel twist mereu surprinzător” pentru telespectatori.

PRO TV a difuzat primul episod din serialul Clanul

În seara zilei de luni, când a avut loc premiera serialului „Clanul”, postul de televiziune PRO TV a fost lider absolut de audiență. În interalul orar 20:28– 23:05, peste un milion de români au urmărit cu sufletul la gură programul televizat. Proiectul abordează clasica luptă dintre Poliție și Mafie într-un stil total aparte.

În primul episod al serialului „Clanul” a fost prezentat începutul poveștii lui Tudor. Absolvent al Academiei de Poliție, tânărul a fost exmatriculat înainte de a-și termina studiile. Totul, din cauza tatălui său acuzat de crimă. Înfuriat pe sistemul corupt, fostul student îi adresează comisarului Costoiu mai multe amenințări. În scurt timp, ajunge după gratii.

Se prezintă lupta interioară a lui Tudor între cei patru pereți reci ai celulei de pușcărie, precum și consecințele alegerilor pe care le face. Tânărul ajunge într-o grupare mafiotă, condusă de Bebe Măcelaru.

În paralel, se prezintă povestea lui David, un copil crescut pe străzi și care cu greu a reușit să facă față vieții. Băiatul reușește să își încheie studiile ca șef de promoție la Academia de Poliție. Ulterior, tânărul activează ca agent de poliție în cadrul structurii unde Tudor nu a reușit niciodată să ajungă.

La ce oră şi în ce zi se difuzează serialul Clanul

Povestea serialului „Clanul” de la PRO TV se promite a fi cu adevărat una captivantă pentru telespectatori. Bineînțeles, pe parcurs, câteva povești de iubire vor intriga firul narativ și îi vor determina pe urmăritori să trăiască clipe pline de suspans.

Proiectul este bazat pe formatul Icerde, al reprezentanților de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights, cei care vor distribui producția și la nivel internațional. Românii nerăbdători vor putea să urmărească fiecare episod din serialul „Clanul” cu o săptămână înainte, pe platforma sau pe site-ul VOYO.

Telespectatorii vor putea să urmărească câte un episod nou din serialul „Clanul” în fiecare zi de luni, începând cu ora 20:30, la postul de televiziune PRO TV. Primul episod a fost difuzat, așa cum am amintit, pe data de 19 septembrie.

Pentru românii care au ratat primul episod al serialului „Clanul”, acesta va putea fi urmărit și în reluare, vineri, începând cu ora 23:00, tot pe postul PRO TV. În fiecare vineri se va difuza reluarea episodului difuzat în prima zi a săptămânii cu pricina.