20 nov. 2023 | 16:03

La ce oră se închide Târgul de Crăciun din Sibiu 2023, românii sunt nemulţumiţi. Noutăţile de anul acesta

News
La ce oră se închide Târgul de Crăciun din Sibiu 2023, românii sunt nemulţumiţi. Noutăţile de anul acesta
Targul de cRaciun de la Sibiu, fotografit de la înălțime

În acest weekend, Sibiul a fost cuprins de atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă odată cu deschiderea Târgului de Crăciun, transformând centrul orașului într-un adevărat loc de basm. Primăria Sibiu a reușit să transforme târgul într-o adevărată atracție turistică, oferind vizitatorilor o experiență de neuitat. Cu toate acestea, există și aspecte care îi supără pe cei prezenți aici, cât și pe localnici. Află despre ce este vorba!

Târgul de Crăciun de la Sibiu, o oază de magie pentru români și turiștii străini

Cu străzile ornate în luminițe strălucitoare și mirosul îmbietor al specialităților de sezon, Târgul de Crăciun de la Sibiu și-a deschis porțile în acest weekend, transformând centrul orașului într-o experiență magică și plină de surprize.

Potrivit site-ului oficial al evenimentului, ediția din 2023 se anunță a fi una impresionantă și plină de surprize. Una dintre principalele atracții sunt spectaculoasele proiecții care transformă fiecare clădire din Piața Mare într-o operă de artă în mișcare. Vizitatorii sunt invitați să se bucure de acest spectacol vizual care adaugă o notă unică și festivă centrului orașului.

Târgul oferă o gamă variată de experiențe, de la expozanți care oferă suveniruri artizanale la căsuțe pline cu delicii culinare specifice sărbătorilor. Este locul ideal pentru începerea cumpărăturilor de Crăciun și pentru a găsi cadouri speciale pentru cei dragi.

Evenimentele speciale și activitățile pentru copii adaugă o notă de bucurie și entuziasm, transformând târgul într-un loc ideal pentru întreaga familie. Sibienii și turiștii sunt așteptați să se bucure de farmecul sărbătorilor de iarnă în inima Transilvaniei, unde Târgul de Crăciun de la Sibiu devine un loc al întâlnirilor speciale și al amintirilor de neuitat.

CITEȘTE ȘI: Care este prețul unui hamburger la Târgul de Crăciun din Sibiu. Mulți vizitatori se răzgândesc când află

Ce îi nemulțumește pe vizitatori

În ciuda ambientului de sărbătoare și magie, turiștii au și motive de nemulțumire, iar unul dintre acesta este reprezentat de programul prea scurt de funcționare. Astfel, Târgul de Crăciun de la Sibiu 2023, care îți va închide porțile pe 2 ianuarie 2024, îi așteaptă pe vizitatori, de luni până vineri în intervalul orar 11-22:00, în timp ce în weekend, acesta se deschide cu o ora mai devreme, la 10:00, păstrând ora de închidere, 22:00.

Nemulțumiți de acest program, mulți români și-au exprimat supărararea pe pagina de Facebook dedicate evenimentului, solicitând organizatorilor un interval mai mare în care să fie deschis: ”Prea devreme ora de închidere, 22.00!!!!!”, spune un internaut, în timp ce alți români, aflați de peste hotare, solicită transmisiune live de la târg.

Ce aduce nou Târgul de Crăciun de la Sibiu

Târgul de Crăciun din Sibiu și-a deschis porțile, aducând cu sine nu doar spiritul sărbătorilor, ci și o serie de inovații care promit să facă din această ediție una de neuitat. Conceptul evenimentului nu s-a schimbat semnificativ față de anul trecut, dar anul acesta, târgul pare liber, marcând o premieră prin extinderea sa în afara perimetrului tradițional, ocupând și curtea Muzeului și Curtea Palatului Brukenthal.

Această nouă viziune  a adus o notă aparte târgului, aducând muzică disco în atmosfera festivă. O scenă specială va găzdui artiști precum Andi Moisescu, DJ Antenna, DJ Vasile, Nopame, alături de formații de jazz și artiști în muzica clasică.

CTEȘTE ȘI: Cât costă un pahar de vin fiert la Târgul de Crăciun de la Sibiu. Tocmai s-a deschis, există și DJ

Diferența de atmosferă dintre cele două locații, Piața Mare și curtea Palatului Brukenthal, devine evidentă prin contrastul dintre strigătele de bucurie ale copiilor care se aud în Piața Mare și beat-urile muzicii disco care își găsesc ecoul în curtea palatului. Două scene diferite, gândite pentru a oferi o experiență adaptată preferințelor variate ale publicului.

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Noua regulă din magazinele din România. Decizia care va fi obligatorie prin lege
Capital.ro
Cuvântul care poate da o nouă întorsătură vieții tale: ”Trebuie doar să îl pui înainte de orice afirmație!”
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
PRIMUL mesaj al lui FLORIN PIERSIC: ”Sunt VIU...”
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro