La ce oră începe România – Germania, prima semifinală de la Euro U21

România - Germania, prima semifinală de la Euro U21

România – Germania, prima semifinală de la Euro U21, a fost programată joi, 27 iunie. Partida se joacă pe arena Renato Dall’Ara din Bologna și este transmisă de TVR 1 și TVR HD. De asemenea, poate fi urmărită online, în format live video și text.

România – Germania, prima semifinală de la Euro U21

Partida a fost programată inițial la ora 22:00, dar organizatorii au schimbat ora de start după ce Italia U21 a ratat calificarea în semifinale. Astfel, România – Germania se joacă joi, 27 iunie, de la ora 19:00.

Presa din Germania scrie, înaintea întâlnirii din semifinale, că „românii acuză teoria conspirației”, după ce organizatorii au schimbat ora de start. Meciul România – Germania se va juca la o temperatură de 41 de grade Celsius și cu siguranță fotbaliștii ambelor echipe vor avea de suferit din cauza caniculei.

„Est-europenii provoacă primul scandal de la turneul final. După ce semifinalele au fost stabilite, UEFA a decis să schimbe programul din senin. Ordinea meciurilor a fost inversată. Românii acuză teoria conspirației, spunând că italienii se răzbună pentru că echipa lor este responsabilă pentru eliminarea gazdelor”, au scris nemții.

Pentru a-i obișnui pe jucători cu temperatura ridicată, selecționerul german le-a oprit aerul condiționat. Măsura i-a nemulțumit pe unii dintre fotbaliști, în timp ce alții au înțeles că este spre binele lor și al echipei. „Căldura e chiar plăcută. Pe teren poate fi neplăcută, dar corpul se obișnuiește. E ca un motor diesel, la început are nevoie de ceva timp, dar apoi merge fără probleme”, a spus Mahmoud Dahoud.

Arena Renato Dall’Ara din Bologna
Arena Renato Dall’Ara din Bologna

Tricolorii U21 sunt încrezători înainte de România – Germania

În tabăra tricolorilor este o atmosferă foarte bună înaintea partidei din semifinale. Ianis Hagi și George Pușcaș au postat mesaje de mobilizare pe rețelele de socializare.

„Încă de când am terminat campania de calificare noi am crezut că putem merge până la capăt la Euro. Va mulțumim pentru tot sprijinul din grupe. Pentru meciul următor avem nevoie de energia adunată a celor 3 meciuri jucate până acum. Nu doar energia voastră, dar și a noastră”, este mesajul postat de Ianis Hagi.

„Împreună am realizat acest fantastic obiectiv de a juca semifinalele Campionatului European și de a fi prezenți la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Mulțumim pentru susținerea tuturor românilor de pretutindeni. Visul nu se oprește aici. Hai România, toți împreună”, a scris George Pușcaș.

Cealaltă semifinală de la Euro 2019 U21, Spania – Franța, este programată la ora 22:00. Finala se joacă duminică, 30 iunie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI