L-au găsit pe criminalul lui Emi Pian. Ce se întâmplă acum. Detalii de ultimă oră

Lovitură de teatru în cazul tatălui lui Emi Pian. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Nicolae Duduianu

Clanul lui Emi Duduianu, interopul mort la o partidă de barbut, este în alertă după anunţul potrivit căruia cel care l-ar fi înjunghiat a fost dus la audieri la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

L-au găsit pe asasinul lui Emi Pian. Ce se întâmplă acum cu el. Ultimele detalii

Suspectul de crimă ar fi Ciprian Napy, care ar face parte din Clanul Rinu, grupare interlopă ce acționează în Sectorul 2 al Bucureștiului, în zona podului Colentina.

Culmea este că ucigașul lui Emi nu este deloc străin de Clanul Duduianu. Dincolo de partidele de barbut dintre cele două grupări, care au dus la moartea lui Pian, în urmă cu zece ani cele două clanuri făceau afaceri împreună”, arată sursa citată.

 

Emi Pian a murit după două ore de resuscitare
Emi Pian a murit după două ore de resuscitare

Ciprian Napy, suspect în uciderea lui Emi Pian

Alături de Ciprian Napy, la audierile de la Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei au fost duşi şi alţi suspecți, toți membrii al clanului Rinu. Astfel, la doar câteva ore după ce Emi Pian a avut parte de o moarte violentă, clanul Duduianu a mai primit o lovitură grea: a murit şi tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, care se află încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Acesta, după ce a aflat teribila veste despre moartea lui Emy Pian, băiatului său, bătrânul lider al Duduienilor a fost răpus de un infarct miocardic acolo unde își ispăşea pedeapsa. Cel poreclit Nicu Pian fusese arestat în 2019 pentru tentativă de omor şi ar fi suferit un mare șoc când a aflat că băiatul său a murit.

De ce a fost condamnat Nicolae Duduianu

De altfel, în februarie 2019, Nicolae Duduianu a lovit intenţionat cu maşina un bărbat şi în urma acelui episod, recidivistul a ajuns la Penitenciarul Rahova. Potrivit informaţiilor oficiale, Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, a fost înjunghiat în noaptea de luni spre marți.

Reprezentanţii Poliției Capitalei au anunțat că a fost vorba despre un scandal între mai mulți interlopi. Incidentul din Sectorul 6 al Capitalei a avut loc în jurul orei 3:00. La finalul reglării de conturi, doi dintre combatanți au fost transportați la spital, unul dintre ei fiind Emi Pian, care a şi decedat din cauza rănilor grave.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI