Klaus Iohannis, surpriză plăcută pentru soția lui de Ziua Îndrăgostiților. Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis

Ziua Îndrăgostiților a fost sărbătorită la cel mai înalt nivel! Președintele Klaus Iohannis și Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, au petrecut o seară de basm.

Klaus Iohannis, surpriză plăcută pentru soția lui de Ziua Îndrăgostiților

Președintele României și-a scos soția în oraș, la un eveniment special! Cei doi au fost prezenţi la spectacolul Lacul Lebedelor, organizat la centrul Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu, chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Spectacolul a fost prezentat de trupa de Balet Rus din Sankt Petersburg, aflată la prima sa vizită în România. Carmen Iohannis a purtat o rochie semnată Andreea Tincu, care a și postat pe pagina sa de Facebook fotografii de la spectacol.

Carmen Iohannis a purtat o rochie albă, din brocart cu fir argintiu, la care a asortat o pereche de pantofi roz şi geantă de aceeași culoare.

Klaus Iohannis, surpriză plăcută pentru soția lui de Ziua Îndrăgostiților

”O seara magica, intr-o zi speciala, de Valentine’s Day! Prima Doamna a purtat o rochie delicata, din brocart cu fir argintiu, semnata Andrea Tincu”, a scris tânăra creatoare de modă pe pagina sa de Facebook.

Internauții au crezut că Iohannis și soția sa au năsit un cuplu

Carmen Iohannis a postat și ea o fotografie pe pagina sa de Facebook, în care apare alături de soțul său, Klaus Iohannis, dar și de vedetele operei.

”Sunteți o pereche veșnic îndrăgostită! Felicitari”. ”Doua cupluri care se remarca prin frumusete si eleganta si ne reprezinta cu onoare in intreaga lume! Oameni minunati ! O zi frumoasa va doresc!”, ”O familie minunata..felicitari”, au scris fanii Primei Doamne.

Mulți internauți au crezut că cei doi balerini care apar în fotografie, alături de președinte și de Prima doamnă a României, sunt de fapt finii cuplului prezidențial, fiind îmbrăcați în alb. Așadar, s-au repezit imediat să le ureze președintelui și soției sale toate cele bune și…să le trăiască finii!

””Sa va trăiască finii si să va bucure viața”, ”Unii au înțeles greșit fotografia. Este vorba de balerina româncă renumită și partenerul ei de dans”, ”un spectacol minunat,Lacul lebedelor,meritä väzut! nu e nici o nuntä”, au scris alți internauți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI