Klaus Iohannis, mesaj neașteptat pentru români. Ce le transmite cetățenilor înainte de impunerea unor noi restricții

Klaus Iohannis, mesaj neașteptat pentru români. Ce le transmite cetățenilor înainte de impunerea unor noi restricții
Iohannis, mesaj pentru români înainte de impunerea noilor restricții

Klaus Iohannis vine cu un mesaj neașteptat chiar înainte de noile restricții. Ce le transmite șeful statului cetățenilor înainte de impunerea noilor măsuri? Toți trebuie să ia asta la cunoștință.

Klaus Iohannis, mesaj pentru români înainte de noile restricții

Românii urmează să ia cunoștință cu restricții cu mult mai dure decât până acum. Starea din România din contextul actual este greu de controlat, iar autoritățile vin cu rugăminți intense ca cetățenii să se vaccineze pentru că numai astfel vom putea vedea finalul pandemiei.

În timpul acesta, scenariul din țara noastră este greu de privit. Cifrele din dreptul infectaților și celor decedați după contactarea virusului sunt din ce în ce mai mari pe zi ce trece, iar medicii nu mai fac față.

Șeful statului a venit cu un mesaj de ultimă oră în care subliniază faptul că spitalele sunt arhipline și că personalul medical lucrează la foc intens, iar la terapie intensivă nu mai sunt disponibile locuri.

„Spitalele sunt arhipline, medicii, personalul medical lucrează non-stop, locuri la terapie intensivă nu mai sunt disponibile. Vorbim despre o catastrofă, o situație disperată în care am primit deja sprijin de la opt state europene. Avem ajutor din toate părțile, dar nimeni nu poate să se vaccineze în locul nostru, asta trebuie să o facem noi!

Nu există altă soluție decât vaccinarea și trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru. Dragi români, mergeți și vă vaccinați, să nu ajungeți la spital, să nu dați boala mai departe, să terminăm odată cu această pandemie. În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare”, a fost mesajul președintelui de e Facebook transmis recent cetățenilor

„Sunteți complet neconvingător”

Mesajul a atras multe critici la adresa președintelui. Unii l-au învinuit pe acesta pentru comunicarea deloc fericită cu cetățenii, dând implicit vina pe oficial pentru haosul care se petrece în țară.

„Problema e că discursul dvs e la fel de lipsit de sevă, empatie și inteligență emoțională ca tot ce scoateți pe gură. Măcar în situații excepționale, antamați un specialist în retorică excepțional. Altfel, păreți o mămică exasperată fără pic de tactică și care arată cu degețelul amenințător către copilul neascultător. Cu alte cuvinte, sunteți complet neconvingător. (P.S.: Nu trebuie să inventați roata, vă puteți uita la discursurile președintelui Franței, de exemplu.)”,

„Sa nu dati boala mai departe”………. Auziti domnule Presedinte, inca n-a ajuns la d-voastra informatia ca si vaccinatii transmit? Iar mințiți domnule,iar mințiți !”,

„În celelalte state președinții nu au mers la golf, nu au declarat pandemia învinsă, au înfruntat critici, manifestări, tu ai înfruntat doar USR, că ți-a pus bețe în toate”, au fost doar câteva din criticile primite de șeful statului din partea internauților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI