Klaus Iohannis, mesaj de forţă în plină campanie pentru prezidenţiale: „Război cu PSD”

Klaus Iohannis, mesaj de forţă în plină campanie pentru prezidenţiale:
Klaus Iohannis, mesaj de forţă în plină campanie pentru prezidenţiale

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de forță în plină campanie electorală. La adunarea Ligii aleșilor locali din PNL, șeful statului a avut un alt atac la adresa PSD.

Klaus Iohannis, mesaj de forţă în plină campanie pentru prezidenţiale

Klaus Iohannis a fost prezent, sâmbătă, la Sala Polivalentă din București, la adunarea Ligii aleșilor locali din PNL. Șeful statului a lansat un atac dur la adresa PSD despre care susține că ”a încercat să acapareze întregul stat, toate marile sisteme”. Președintele spune că formațiunea politică, ”cu iz de comunism”, este ”înșurubată” în toate structurile statului și că doar prin vot România se poate elibera de rămășițele trecutului. Același mesaj a fost transmis și de premierul desemnat Ludovic Orban. Președintele PNL le-a spus aleșilor locali ai PNL că vremea umilințelor la care au fost supuși atunci când veneau în Capitală pentru a primi avize a trecut.

„Democrația nu e un bun câștigat pentru toate timpurile, noi în România am câștigat-o prin jertfă de sânge, și noi avem datoria sfântă să o păstrăm pentru românii de astăzi, de mâine, și pentru generațiile care vin după noi. Și de asta suntem în război. suntem în război împotriva PSD care a încercat să acapareze toate marile sisteme. PSD nu a atacat doar statul, nu a atacat doar democrația românească, psd i-a atacat pe români”, a declarat Iohannis.

”Voi credeţi că voi câştiga alegerile?”

Mai apoi, președintele s-a adresat aleșilor locali: ”Este foarte important să spunem oamenilor ce vrem să facem cu România iar voi ştiţi foarte bine din campaniile locale, sunteţi preşedinţi de Consilii Judeţene, primari, consilieri şi le spuneţi oamenilor, fiecare în localitatea lui ce doreşte să facă. Fiecare explică electoratului cât de important este ca proiectele să nu fie doar finanţabile, să fie proiecte care aduc o îmbunătăţire netă pentru comunitate, ca întreaga abordare să fie sustenabilă, că vreţi să aveţi o administraţie care acţionează predictibil.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Sâmbătă, 26 octombrie 2019

Dar ştiţi foarte bine când vă întâlniţi cu cineva pe stradă, primul lucru pe care vă întreabă este: ”Domnul primar: dumneata crezi că va câştiga preşedintele?” Şi vă întreb şi eu: Voi credeţi că voi câştiga alegerile? Este extrem de important să convingem oamenii nu doar prin fapte (…) E nevoie de optimism, de entuziasm şi de convingere. Asta înseamnă o campanie politică. Oamenii trebuie să îşi dorească să vă aleagă, să ne aleagă pentru a face România normală”, a mai spus Iohannis.