19 ian. 2024 | 10:36

Klaus Iohannis, dat dispărut la Poliţie. Cine a cerut agenţilor să facă cercetări despre preşedinte. De când nu a mai apărut în public

Politică
Klaus Iohannis, dat dispărut la Poliţie. Cine a cerut agenţilor să facă cercetări despre preşedinte. De când nu a mai apărut în public
Klaus Iohannis

Într-un gest neobișnuit în politica românească, Președintele României, Klaus Iohannis, a fost dat dispărut la Poliția Română de către un deputat al partidului AUR. Care a fost motivul neașteptat? Autoritățile au trecut la acțiune!

Președintele României, dat dispărut

Klaus Iohannis, Președintele României, a fost dat dispărut la Poliția Română de către Adrian Axinia, deputat al partidului AUR. Măsura vine după o perioadă îndelungată în care șeful statului nu a mai fost văzut în public, ultima apariție fiind înregistrată pe 18 decembrie 2023.

Deputatul AUR a depus sesizarea la Secția 17 Poliție din București, exprimându-și îngrijorarea față de absența prelungită a președintelui din spațiul public.

Poliția Română a confirmat înregistrarea sesizării și a demarat procedurile standard în astfel de cazuri, care presupun efectuarea de cercetări pentru a clarifica situația.

Într-un clip video postat pe Facebook, Adrian Axinia a explicat motivația gestului său, menționând că, în cazul în care președintele se află într-o situație dificilă, este important să primească sprijin.

Gestul său neobișnuit poate sublinia o preocupare din partea deputatului, în contextul absenței neobișnuite a lui Klaus Iohannis, dar și o formă acidă de a sublinia absența președintelui de pe rețelele sociale.

„Dacă se află într-o situaţie de suferinţă, creştineşte, am dori să-i fim sprijin”, a declarat deputatul Adrian Axinia în postarea de pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis vorbește în premieră despre relația sa cu Carmen Iohannis, după ce a devenit președinte: ”S-a diminuat!”

Ultima apariție a președintelui

Absența prelungită a Președintelui României, Klaus Iohannis, din spațiul public continuă să stârnească întrebări și speculații, în urma declarațiilor recente ale deputatului AUR, Adrian Axinia.

Conform datelor oficiale de pe site-ul Administrației Prezidențiale, ultima apariție publică a președintelui a fost pe 18 decembrie 2023, la o ceremonie de decorare.

În videoclipul postat pe Facebook, parlamentarul AUR a subliniat cât de important este ca lumea să cunoască situația lui Klaus Iohannis, menționând că prezența acestuia este indispensabilă pentru rezolvarea problemelor cetățenilor.

”Este important de ştiut ce s-a întâmplat cu cetăţeanul Klaus Werner Iohannis pentru că sunt foarte mulţi oameni care consideră a fi indispensabilă prezenţa domniei sale şi care aşteaptă răspunsuri la întrebări şi soluţii pentru problemele ridicate.

Dacă există probleme de sănătate care l-au împiedicat să se prezinte la locul de muncă, ele trebuie cunoscute de angajatorii săi: cetăţenii României”, a mai spus Adrian Axinia.

Unde s-ar afla, de fapt, Klaus Iohannis

În ciuda speculațiilor apărute în spațiul public, surse Antena 3 CNN susțin că președintele Klaus Iohannis se află la Palatul Cotroceni. Această informație, dacă este adevărată, ar putea sugera faptul că președintele este în continuare activ în cadrul atribuțiilor sale oficiale, dar nu a avut apariții publice recente.

Președintele Klaus Iohannis se confruntă cu un val de critici și comentarii ironice pe rețelele de socializare, în contextul discuțiilor despre absența sa din spațiul public și despre cheltuielile prezidențiale.

Utilizatorii au exprimat nemulțumirea față de presupusele costuri ale excursiilor oficiale, sugerând că acestea ar afecta bugetul țării. Unul dintre comentarii sugerează că imputarea cheltuielilor prezidențiale ar putea contribui la redresarea bugetului național, acuzând totodată impunerea de taxe grele asupra cetățenilor.

Un  comentariu exprimă dezamăgirea față de performanța președintelui, afirmând că a fost votat un „nimeni” care ar folosi fonduri publice pentru excursii, exprimând totodată ușurarea că mandatul său este pe cale să se încheie.

Un alt utilizator își exprimă dorința ca președintele să împărtășească soarta celor mai săraci cetățeni ai țării, o afirmație care pare să reflecte percepția unor segmente ale populației despre distanțarea liderilor politici față de realitățile cotidiene ale oamenilor obișnuiți.

”Bucurie mare ar fi dacă ți s-ar imputa toți banii cheltuiți pe excursiile prezidențiale, leu cu leu până la ultima centimă!!Așa s-ar redresa bugetul țării și n-ați mai pune biruri pe spatele românilor!!”, ”La mulţi ani fericiţi pe alte meleaguri pentru 2024!”

”Mă așteptam la un președinte Neamț cu adevărat, dar am votat un nimeni, care cheltuiește banii țării în scopuri de excursii. Bine că se termina mandatul, acesta este un lucru bun măcar care îl face în tot mandate”,

”La mulţi ani!!! Mă rog să ai soarta celor mai săraci oameni din ţară”

CITEȘTE ȘI: Suma uriașă cheltuită de Klaus Iohannis pe deplasările externe în 2023. Este aproape o treime din buget

Parteneri
Ce a scris Florin Piersic junior în timp ce tatăl său este în spital. Mesajul său a stârnit un val de reacții
Redactia.ro
Regula care se va aplica în toate hotelurile. Schimbarea va afecta unitățile de cazare din România
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Laurette a ajuns de nerecunoscut! Cum arată la 40 de ani și ce s-a apucat să facă pentru bani
Unica.ro
Managerul de la Spitalul Foișor: Florin Piersic s-a prezentat cu o stare generală gravă la internare
EVZ.ro
Florin Piersic, transferat chiar în aceste momente la Spitalul Foișor din Capitală, pentru o nouă operație! Imagini exclusive / PAPARAZZI
Spynews
Se impune prin lege în România. Guvernul a luat decizia astăzi, 9 mai: Să fie obligați!
Capital.ro
Horoscop 10 mai 2024. Săgetătorii îşi primesc răsplata, Fecioarele trebuie să învețe să aibă răbdare
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
El e Bogdan, tânărul veterinar care a fost găsit mort în propria mașină, pe o stradă din Pitești! S-a stins din viață din cauza depresiei / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro