Șoc în Liga 1! Gheorghe Hagi și-a dat demisia de la Viitorul! „Am decis să mă retrag”

Gheorghe Hagi a luat o decizie surprinzătoare. Și-a dat demisia din funcția de antrenor al Viitorului

Anunț șoc pentru fotbalul românesc, făcut astăzi de Gheorghe Hagi. „Regele” a decis să renunțe la funcția de antrenor al echipei Viitorul Constanța, pe care o și patronează. Acesta va rămâne în conducerea echipei și a anunțat că se va încerca în cel mai scurt timp găsirea unui nou antrenor pentru clubul pe care îl conduce alături de Gică Popescu, ultimul în calitate de președinte. Gică Hagi spune că se va concentra pe munca în Academie și va încerca să ajute la promovarea cât mai multor jucători.

Gheorghe Hagi și-a dat demisia din funcția de antrenor la Viitorul! Ratase pentru prima dată intrarea în play-off

„Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României.

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori. Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1″, se arată în comunicatul oferit de Gheorghe Hagi.

Actualul sezon de Liga 1 a fost unul sub așteptări pentru Viitorul Constanța. A fost pentru prima dată când echipa condusă de Gheorghe Hagi a ratat participarea în faza play-off a competiției. Sâmbătă, Viitorul a suferit o înfrângere umilitoare pe propriul teren, în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. A fost un meci în urma căruia Hagi a ajuns să fie acuzat de blat de un fost jucător al lui Dinamo. Totuși, Viitorul rămâne pe primul loc în play-out, poziție pe care va încehia campionatul aproape sigur.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI