Kim Jong-un, ordin halucinant în Coreea de Nord. De ce vrea să ucidă porumbeii și pisicile din țară

Kim Jong-un, ordin halucinant în Coreea de Nord. De ce vrea să ucidă porumbeii și pisicile din țară
Liderul Coreei de Nord a ordonat să fie ucise toate pisicile și toți porumbeii

Kim Jong-un vine cu un nou ordin șocant! Liderul corean vrea de data aceasta ca autoritățile să ucidă porumbeii și pisicile din țară. Care este argumentul deciziei sale și ce ar risca cetățenii dacă nu s-ar întâmpla asta?

Kim Jong-un a ordonat să fie ucise pisicile și porumbeii din țară

Situație fără precedent în Coreea de Nord! Liderul suprem a ordonat să fie ucise toate pisicile și toți porumbeii. Stăpânii unor astfel de animale sunt șocați de noua decizie a oficialului care este de părere că aceste animale ar transmite, de fapt, coronavirus.

Pe baza acestei credințe, liderul a stabilit ca toate animăluțele să fie eliminate cât mai rapid în speranța că pandemia va face pași spre plecare. Stăpânii de pisici și porumbei sunt terifiați de la auzul veștii că tocmai omorârea animalelor lor ar fi măsura eficientă în stoparea evoluției virusului SARS-CoV-2.

Concret, Jong-un este de părere că pisicile duc noul COVID-19 din China și îl răspândesc în Coreea de Nord. Decizia deși pare ruptă din filme de groază este pe cât se poate de serioasă.

Autoritățile din localitățile aflate în apropierea frontierei cu China au primit ordin să împuște orice pasăre pe care o văd și să ia măsuri în legătură cu pisicile. Oamenii care refuză ca pisicile lor să fie luate de organele de Poliție vor trebuie să plătească o sumă enormă, dar și alte sancțiuni.

Ce pățesc cetățenii care nu respectă noul ordin?

Familia Hyesan se află într-o astfel de situație, iar acum a fost plasată în arest pentru 20 de zile. Unii dintre localnici au mințit că pisica lor a murit deja, ulterior fiind văzută lângă un gard de frontieră.

Liderul de la Phenian este cunoscut în lumea întreagă pentru regulile sale stricte pe care toți cetățenii trebuie să le respecte la punct și virgulă. Un subiect sensibil este chiar și garderoba oamenilor. Cei care poartă jeanși strâmți sunt trimiși în lagăre de muncă. De asemenea, tinerii din Coreea de Nord au voie doar să viseze la piercing-uri, tatuaje sau păr vopsit.

  • ” ‘marş forţat'”

„Am hotărât să cer Partidului Muncitorilor (…) să facă alt ‘marş forţat’ mai dificil, pentru a ne alina poporul măcar un pic”, a declarat Kim Jong Un, citat de agenţia oficială nord-coreeană de presă KCNA. Partidul trebuie să refacă loialitatea poporului şi să devină un adevărat „servitor” al acestuia, a subliniat dictatorul. Felul în care trăiesc cetățenii din Coreea de Nord este privit cu uimire de către oamenii din afara regimului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI