Anunț cutremurător despre Kim Jong-un: ”E în comă!” Dezvăluiri șocante despre liderul nord-coreean

Anunț cutremurător despre Kim Jong-un: ”E în comă!” Dezvăluiri șocante despre liderul nord-coreean
Anunț cutremurător despre Kim Jong-un: ”E în comă!” Dezvăluiri șocante despre liderul nord-coreean

După ce moartea liderului nord-coreean, Kim Jong-un, a fost anunțată pe parcursul acestui an, o știre care, de altfel, s-a dovedit a fi falsă, iată că apar noi informții despre starea de sănătate a lui Kim Jong-un, care l-ar împiedica în acest moment să-și exercite puterea.

Anunț cutremurător despre Kim Jong-un

Se pare că acesta ar fi în comă, iar decizia de sa de a delega o parte din puterea sa pentru asistenții săi este astfel o dovadă, a precizat vineri un fost aghiotant al președintelui Kim Dae-jung.

Chang Song-min, care a fost și șef al biroului de monitorizare a afacerilor de stat în mandatul fostul președinte sud-coreean, susține că liderul de la Phenian este în comă.

Mai mult, el a insistat că sora lui Kim Jong-un nu este succesorul lui, în ciuda faptului că i-a fost delegată o mare parte a puterii.

Agenția de spionaj din Seul i-a informat vineri pe parlamentari, într-o ședință cu ușile închise, cu privire la un nou sistem de guvernare, pe care Kim să îl fi creat.

Kim Jong-un
Kim Jong-un

”E în comă”

Astfel, în această formă, acesta împarte autoritatea și responsabilitatea cu câțiva dintre cei mai de încredere oameni ai lui. Însă, potrivit Agenției Naționale de Informații, schimbarea aceasta nu pare să fie legată de nicio majoră problemă de sănătate, anunță Mediafax. Într-o postare pe rețelele de socializare, Chang a notat că niciun lider din Coreea de Nord nu va încredința vreuna dintre atribuțiile sale unei alte persoane, decât în cazul în care este prea bolnav pentru a guverna sau a fost înlăturat printr-o lovitură de stat. El a reiterat astfel afirmația anterioară conform căreia Kim Jong-un este imobilizat la pat și nu poate conduce.

Menționând că are informații de la o sursă din China, Chang susține că liderul nord-coreean, Kim, este în ”comă” și că toate fotografiile cu acesta lansate de Coreea de Nord în ultimele luni ar fi fost false.

”Este în comă, dar viaţa lui nu s-a încheiat. Nu s-a format o structură de succesiune completă, astfel încât Kim Yo-jong este scoasă în prim-plan, deoarece vidul nu poate fi menţinut pentru o perioadă îndelungată”, a spus Chang, conform sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI