09 dec. 2022 | 17:21

Kim Jong-un, decizie „meschină” legată de meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal. Ce s-a întâmplat cu partida Brazilia – Coreea de Sud

Știri generale
Kim Jong-un, decizie „meschină” legată de meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal. Ce s-a întâmplat cu partida Brazilia - Coreea de Sud

Kim Jong-un este un mare fan al fotbalului, iar partidele de la Campionatul Mondial din Qatar s-au văzut și în Coreea de Nord. Dar totul a fost bine programat pentru ca cetățenii „să nu primeasă mesaje greșite”. Partida Brazilia – Coreea de Sud a fost difuzată doar după ce conducătorii au văzut că marii rivali au fost învinși. Duelul s-a disputat luni și a fost transmis după două zile.

Ce decizie a luat Kim Jong-un cu privire la meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal

Kim Jong-un este un mare fan al fotbalului și sunt zvonuri că ar vrea să se implice în implice, din umbră, în procesul de achiziție al clubului Manchester United, pe care familia Glazer a anunțat că vrea să-l vândă. Președintele din Coreea de Nord a fost de acord ca cetățenii din țara lui să vadă partide de la Campionatul Mondial de Fotbal.

Meciurile nu au fost difuzate în direct ci cu întârzieri de o zi sau chiar două pentru ca anumite imagini să fie atent analize și apoi chiar cenzurate. În mod special a fost vorba de siglele și reclamele unor companii din Japonia și Coreea de Sud, care au fost „acoperite” la montaj. Duelurile pe care naționalele din aceste țări le-au disputat la turneul final nu au fost difuzate, ci doar rezumate de la aceste întâlniri. Și totuși, liderul de la Phenian a decis ca cetățenii din Coreea de Nord să urmărească partida în care Brazilia a învins cu 4-1 Coreea de Sud, în optimile competiției. A vrut să arate cum a pierdut marea rivală din Sud.

„Nu a fost o întâmplare că singurul meci al Coreei de Sud difuzat a fost cel în urma căruia aceasta a fost eliminată de la Campionatul Mondial. E ceva meschin, dar din păcate nu e ieșit din comun”, a declarat jurnalistul Martyn Williams, pentru DailyMail.

Partida Brazilia – Coreea de Sud a fost difuzată cu o întârziere de două zile. De data această siglele și reclamele nu au mai fost acoperite.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro