Keanu Reeves, de nerecunoscut. Cum arată actorul cu creastă, barbă și cu buricul la vedere

Keanu Reeves, de nerecunoscut. Cum arată actorul cu creastă, barbă și cu buricul la vedere
Keanu Reeves și-a schimbat look-ul pentru rolul din filmul Bill & Ted Face the Music

Keanu Reeves este de nerecunoscut după schimbările pe care le-a făcut pentru cel mai nou rol pe care l-a primit. Actorul are creastă, barbă și este cu buricul la vedere în pelicula Bill & Ted Face the Music, în care îl intepretează pe Ted Theodore Logan.

Keanu Reeves și-a schimbat look-ul pentru rolul din filmul Bill & Ted Face the Music

Actorul a fost de nerecunoscut în momentul în care a apărut pe platourile de filmare pentru filmul Bill & Ted Face the Music. Și-a lăsat o barbă deasă, s-a tuns în stil mohawk și și-a tras tricoul peste burtă. Ajuns la vârsta de 54 de ani, Keanu Reeves are rolul principal în noua serie în care îl interpretează pe Ted Theodore Logan.

În pelicula Bill & Ted Face the Music, cele două personaje ajung la criza vârstei de mijloc, când intervine monotonia și își dau seama că nu au schimbat lumea cu muzica pe care o interpretează trupa lor, Wyld Stallyns. Cei doi primesc un mesaj misterios de la un vizitator din viitor, care le cere să producă o melodie care să salveze Pământul și Universul. Ajutați de familie, prieteni și muzicieni celebri, Bill și Ted își iau angajamentul să ducă sarcina la îndeplinire.

Keanu Reeves este un actor canadian cunoscut pentru interpretarea personajului Neo din trilogia The Matrix și a lui Ted Logan din Bill & Ted’s Excellent Adventure. Alte roluri interpretate care l-au consacrat sunt avocatul Kevin Lomax din The Devil’s Advocate și rolurile din filmele Speed, Constantine și John Wick.

Actorul este, de asemenea, chitarist bas cu o bună experiență muzicală, fiind basistul formației grunge Dogstar în anii 1990 și, mult mai recent, fiind activ în formația Becky.

Urmăriți Playtech.ro și pe