25 iun. 2021 | 19:04

Kaufland România face o nouă investiție uriașă. Ce trebuie să afle toți bucureștenii

Diverse
Kaufland România face o nouă investiție uriașă. Ce trebuie să afle toți bucureștenii
Kaufland România face o nouă investiție uriașă. Ce trebuie să afle toți bucureștenii

Kaufland România face o investiție uriașă. Lanțul de hipermarketuri vrea să deschidă o nouă locație pe un teren cumpărat de la Mihai Lucian Palaz.

Kaufland România face o nouă investiție uriașă

Retailerul German Kaufland este cea mai mare rețea de hipermarketuri din România și tocmai a finalizat achiziția unui teren de 2,2 hectare lângă fabrica Titan Mașini Grele, din Pantelimon.

Kauflan a achiziționat terenul de la omul de afaceri Mihai Lucian Palaz și pregătește celui de-al patrulea hipermarket în sectorul 3.

Chiar lângă viitorul hipermarket, Lidl, deținut de același grup care deține și Kaufland, pregătește construcția unui nou magazin. La câteva sute de metri distanță se află fosta fabrică Filan, pentru care compania SIF Banat – Crișana negociază să o vândă cu Lidl și Kaufland.

Kaufland a plătit peste 9 milioane de euro pentru spațiul cumpărat de la Mihai Lucian Palaz, iar retailerul a primit deja autorizația de construire pentru teren.

Reprezentanții Kaufland au declarat pentru profit.ro că nu s-a stabilit încă data de începere a lucrărilor, pentru că încă există câteva etape de parcurs înainte.

Kaufland vrea să ajungă la 160 de magazine

Viitorul hipermarket va avea o suprafață de peste 68.000 de metri pătrați și va fi structurat pe două etaje. În plus, retailerul a mai cumpărat de la Mihai Lucian Palaz un teren de 1,5 hectare pe strada Drumul Găzarului din sectorul 4.

„Suntem în România din 2005 și cu siguranță putem spune că am construit o comunitate prin fiecare plus pe care l-am adus anual.

Ne-am creat o echipă mare care joacă un rol semnificativ în succesul Kaufland, formată nu doar din angajații noștri ci și din parteneri locali, din toate părțile țării, care ne ajută să oferim produse întotdeauna proaspete și de cea mai înaltă calitate.

În plus, am construit proiecte de impact alături de organizații conduse de aceeași dorință ca si noi: de a face lucrurile să funcționeze și mai bine. Vom continua să investim în România și să ne consolidăm poziția de lider. Viziunea noastră este de a avea 160 de magazine până în 2024. ”, declară Marco Hößl, Director General Kaufland România.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro