Kaufland România a dat lovitura, din nou. Toți clienții se vor bucura

Kaufland România a dat lovitura, din nou. Toți clienții se vor bucura
Kaufland România, o nouă surpriză. Ce au făcut reprezentanții pentru clienți

Kaufland România surprinde din nou! Unul dintre cele mai populare lanțuri de superrmarket-uri a dat lovitura, așa că toți clienții se vor bucura de ce decizie au luat reprezentanții și vor merge imediat la cumpărături.

Kaufland România, o nouă surpriză uimitoare pentru clienți

Kaufland România a deschis un nou magazin pe Bulervardul Voluntari nr. 82B! Locația are o suprafață uriașă, clienții de acolo bucurându-se de peste 5,600 metri păstrați, dintre care 3.300 destinați spațiului de vânzare.

Există foarte multe beneficii aduse de acest nou magazin Kaufland. Rețeaua națională s-a extins la 144 de locuri de unde românii își pot face cumpărăturile, iar acum există 85 de locuri noi de muncă pentru a-i ajuta pe oamenii din comunitate.

Cum pandemia a lovit foarte tare unele industrii și companii, iar multe persoane au rămas fără locuri de muncă, Kaufland România vine în ajutorul oamenilor ce își doresc să muncească într-un mediul plăcut și să revină la viața normală.

Ce îi așteaptă pe români. Toată lumea își dorea așa ceva

De asemenea, pentru deschiderea magazinului au fost pregătite mai multe surprize. Un târg de pepeni o să fie amenajat în parcarea uriașă, dar și un cort ce va dispune de produse non-alimentare puse la reducere.

Cu ajutorul Asociației Climb Again, Kaufland România va aduce și un perete de escaladă pentru adulți și copii. Mai mult, iubitorii de film vor putea viziona comedia ‘Singur acasă 2’, proiectată începând cu ora 21:00 cu ajutorul organizației Cinemobilul.

Parcarea va avea 280 de locuri, dintre care 12 destinate persoanelor cu dizabilități, dar și un punct de încărcare pentru mașinile electrice. Clienții vor putea să își plătească produsele la 11 case de marcat standard, una dedicată persoanelor cu dizabilități.

Oferte Kaufland România. Nu pot să fie refuzate

În galeria comercială există o cafenea, un magazin cu produse naturiste, magazin cu servicii de optică medicală, farmacie, dar și un punct GSM.

În magazin, toată lumea va avea parte de un raion de legume și fructe, o vitrină de servire asistată, raion de produse congelate, raion de pește proaspăt și multe altele.

Un chef o să fie disponibil la raioanele de pește proaspăt și carne pentru a le oferi gospodinelor tot felul de rețete. Cât despre reduceri speciale și oferte, ele o să fie din plin! Clienții trebuie să se grăbească la acest magazin pentru a profita de tot ce li se oferă.

Între timp, toți cei ce frecventează Kaufland se vor bucura să afle că va exista un automat de colectare tip self-service, un punct pentru a depune ambalajele produselor de curățenie și îngrijire personală unde vor primi 50% reducere pentru obiectele noi dacă aleg să recicleze, dar și un container pentru a arunca măștile folosite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI