22 feb. 2019 | 06:48

Kaufland retrage de la vânzare un produs periculos pentru bebeluşi. Care este motivul

News
Kaufland retrage de la vânzare un produs periculos pentru bebeluşi. Care este motivul
Foto: Kaufland

Kaufland a retras de la vânzare în mod voluntar un produs pentru bebeluşi. Acesta reprezintă un adevărat pericol pentru cei mici. Despre ce jucărie este vorba și ce ar trebui să știți în caz că ați cumpărat jucăria.

Se pare că jucăria are în interior un clopoțel ce poate fi detașat foarte ușor. Astfel, bebelușii lăsați nesupravegheați l-ar putea înghiți, ceea ce ar reprezenta un pericol de sufocare. Drept urmare, clienții care au cumpărat respectiva jucărie o pot returna în orice magazin Kaufland, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal, potrivit Adevărul.

Kaufland retrage voluntar şi preventiv, din motive care ţin de protejarea consumatorilor, produsul Jucărie zornăitoare pentru bebeluşi, lotul 1151870-1418 (lotul este inscripţionat pe produs).

„În cazul acestui produs, în anumite condiţii, clopoţelul zornăitor se poate detaşa din interiorul jucăriei. În situaţia în care bebeluşii sau copiii mici l-ar putea înghiţi, există pericolul sufocării”, conform reprezentanţilor Kaufland.

Clienţii care au achiziţionat acest produs sunt rugaţi să acorde atenţie informării şi să nu îl mai folosească. Totodată, produsul a fost retras de la vânzare. Cei care au cumpărat acest produs se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Kaufland retrage o jucarie

Jucăria zornăitoare pentru bebeluşi din Kaufland

Recent, hipermarketul Kaufland a retras și un produs alimentar de la vânzare. Este cazul unui produs din somon afumat (Ocean Fish Somon Afumat BlueShark 100g), pe care l-a retras producătorul (societatea Ocean Fish SRL). Produsul din somon are următoarele date de identificare: lot 08032019, termen de valabilitate 08.03.2019, cod EAN 6420103901310.

Toți clienții care au cumpărat somonul afumat sunt rugați să îl consume și să îl returneze în magazin pentru a-și primi banii înapoi. Bonusul fiscal nu este necesar. Somonul respectiv era infectat cu bacteria Listeria monocytogenes, care provoacă boala numită listerioză.

Listerioza poate duce și la complicații: șoc septic, meningită, encefalită, ulcer, pneumonie, infecții intrauterine sau cervicale la femeile însărcinate, care pot duce la avort spontan.

Parteneri
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală incurabilă, dar speră la o minune
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro