Kaufland face asta pentru toți clienții. Ce se întâmplă deja în toate magazinele

Kaufland face asta pentru toți clienții. Ce se întâmplă deja în toate magazinele
Noul catalog Kaufland, plin cu promoții

Deși am trecut sărbătorile de iarnă, marii retaileri încă mai au surprize pentru clienți lor. Astfel că astăzi Kaufland a anunțat noi promoții și a publicat și noul catalog de produse. Noul catalog, valabil pentru perioada 6 – 12 ianuarie 2021, se poate găsi în toate magazinele Kaufland.

Noul catalog plin cu promoții

Începând de astăzi, clienții Kaufland au parte de un nou catalog de produse. Aici vor găsi reduceri, promoții și multe alte surprize, ca de fiecare dată. Începutul de an propune în cataloagele Kaufland mult mai multe promoții, față de alți ani, iar suprizele se țin lanț. Ca de fiecare dată clienții vor găsi ceelebrele promoții de luni și marți, iar toate aceste noi promoții se regăsesc în toate magazinele Kaufland din țară.

Este bine să vă grăbiți, dacă vreți să profitați de noile promoții de început de an oferite de Kaufland. Vă spunem asta pentru că noile promoții, deși tentante, nu vor ține mult. Conform informațiilor din cataloagele Kaufland, promoțiile cu reduceri de până la 10-20% țin doar șapte zile. Asta nu înseamnă că nu vor mai fi și alte promoții, la produsele preferate, dar cele de început de an, spun oficialii hhipermarket-ului, nu se vor mai regăsi în alte zile.

Kaufland își surprinde clienții de fiecare dată

Ca și în alți ani, în paginile cataloagelor Kaufland veți găsi toată gama de produse pe care hipermarket-ul le pune în rafturi pentru clienții săi. Noua campanie, care se desfășoară pe durata a șapte zile, propune una dintre cele mai variate game de produse de larg consum, la prețuri foarte mici.

Indiferent de magazinul în care vă faceți cumpărăturile, reducerile și promoțiile existente, le veți găsi în toată țara. Catalogul 6-12 ianuarie 2021 este valabil la nivel național, iar reducerile sunt peste tot la fel, fără regim preferențial.

În afară de promoțiile și reducerile oferite clienților săi, Kaufland își propune ca și în 2021 să aibă concursuri cu premii substanțiale pentru clienții fideli, la fel ca și în anul care tocmai s-a terminat. Pe toată durata anului trecut hipermarketul a avut o gamă variată de concursuri, derulate în online, pe site-ul oficial.

Aici, în afară de concursuri, clienții pot vedea cataloagele, produsele cu reduceri și temele săptămânii din magazinele din România. Dacă vreți să le dați și un feedback o puteți face accesând link-ul aferent și scrieți despre cum a fost experiența în magazine sau ce ați mai dori să se regăsească pe rafturi.

Noi vă urăm baftă la cumpărături și urmăriți cataloagele Kaufland.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI