Kaufland a retras de pe raft un lot de biscuiți. Produce reacții alergice la copii

Kaufland a retras de pe raft un lot de biscuiți. Produce reacții alergice la copii
Foto: Kaufland

Kaufland a retras de la comercializare un lot întreg de biscuiți, după ce s-a descoperit că produce reacții alergice la copii. Este vorba despre Biscuiții Populari, produși de SC Spicul Etap SA din Roșiorii de Vede, județul Teleorman. Persoanele care au cumpărat produsul sunt invitate să îl reutrneze, urmând să primească banii înapoi.

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), „în urma analizelor de laborator efectuate pentru parametru ‘sulfiți’ la lotul de Biscuiți Populari, fabricat în data de 10.12.2018, cu termen de valablitate un an (lot care expiră în 10.12.2019) s-a constatat depășirea acestui parametru. Consumul zilnic a unei cantități mai mari de 140 g din produsul incriminat poate provoca reacții alergice la copii.”

Kaufland returnează banii pentru biscuiții cu probleme

Persoanele care au cumpărat recent Biscuiți Populari din magazinele Kaufland sunt invitate să verifice dacă aceștia fac parte din lotul 10.12.2018, iar în cazul în care au de-a face cu lotul cu probleme sun rugate să înapoieze produsul în punctul din care l-au achiziționat. Contravaloarea produselor le va fi returnată.

Biscuții care provoacă reacții alergice la copii sunt produși de SC Spicul Etap SA din Roșiorii de Vede, județul Teleorman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI