Kaufland anunță o schimbare majoră pentru clienți. Pungile de legume și fructe, doar cu bani

Kaufland anunță o schimbare majoră pentru clienți. Pungile de legume și fructe, doar cu bani

Kaufland anunță o schimbare majoră! Retailerul și-a informat clienții că, începând cu 1 octombrie 2019, vor trebui să scoată câțiva bani în plus, la cumpărături. Asta deoarece pungile disponibile la raionul de legume și fructe vor fi taxate.

Kaufland anunță o schimbare majoră pentru clienți

Mai mult, toți clienții care vor utiliza acele pungi speciale vor trebui să scoată bani din buzunar pentru acestea. Kaufland a anunțat schimbarea cu o zi în urmă și în mod cert va stârni nemulțumirea unora dintre cumpărători.

Kaufland anunță o schimbare majoră pentru clienți. Pungile de legume și fructe, doar cu bani

În magazinele din România ce aparțin retailerului va fi pusă în aplicare noua regulă. De asemenea, pentru că au fost introduse pungile biodegradabile compostabile, pentru raioanele de legume și fructe, acestea vor fi taxate. De asemenea, e o regulă ce vizează și produsele care se vând la vrac sau cele cu servire asistată. Fiecare astfel de pungă va costa 0,10 lei.

„În acest mod, Kaufland lansează o invitaţie către clienţi de a limita utilizarea excesivă a pungilor de unică folosinţă, fie ele şi biodegradabile, şi de a contribui prin acest gest la demersurile de a proteja mediul înconjurător”, a fost anunțul oficial făcut de companie.

Pungile de legume și fructe, disponibile doar cu bani

Românii care obișnuiesc să meargă la Kaufland pentru a cumpăra cele necesare sunt încurajați prin această inițiativă să folosească mai puține pungi. Mai mult, utilizarea lor în mod responsabil va duce la limitarea modului în care erau irosite, atunci când erau disponibile gratuit, notează adevărul.ro.

Clienții mai pot să își aducă pungi de acasă, pe care să le refolosească. Pe lângă aceste pungi biodegradabile, Kaufland România le mai oferă o alternativă celor care merg la shopping. Vor putea fi reutilizați săculeți pentru cântărirea produselor, de la raionul de legume și fructe. Recipientele vor fi disponibile tot cu bani, românii fiind nevoiți să achite prețul de 5,99 lei, pentru un pachet de doi săculeți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI