Kaufland a dat lovitura în România. Mutarea majoră la noi le va aduce și mai mulți bani

Kaufland a dat lovitura în România. Mutarea majoră la noi le va aduce și mai mulți bani
Kaufland a dat lovitura în România. Mutarea majoră la noi le va aduce și mai mulți bani

Kaufland a anunțat recent că a deschis un nou magazin în Târnăveni, județul Mureș. Astfel, compania a ajuns la o rețea națională de 142 de hipermarketuri. După deschiderea acestui magazin, Kaufland creează 75 de locuri de muncă noi pentru cei care sunt interesați să se angajeze pe viitor.

Noul magazin Kaufland din Târnăveni are o suprafață totală de peste 4.500 de metri pătrați, dintre care peste 2.700 de metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Mai mult de atât, cu ocazia inaugurării locației, clienții au fost așteptați cu reduceri și promoții speciale, notează economica.net.

Kaufland a deschis un nou magazin în Târnăveni

Programul de lucru al noului magazin Kaufland din Târnăveni se va desfășura după restricțiile în vigoare impuse de autorități. Va începe de la 07:00 și până la 21:00, de luni până duminică.

Hipermarketul are o parcare cu 191 de locuri, din care 8 sunt destinate persoanelor cu dizabilități, 6 pentru părinți și 12 rasteluri pentru biciclete. Mai mult de atât, magazinul dispune și de o stație e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

Kaufland Târnăveni este compus din 6 case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service.

De ce dispune hipermarketul

Totodată, magazinul are și un raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată, de 22,5 metri, cu produse proaspete, o brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

În afara magazinului, clienții pot găsi mâncăruri gustoase, gata preparate, la punctul Grill.

Kaufland deține o rețea națională de 142 de hypermarketuri și este unul dintre cele mai mari companii de retail din Europa. În urmă cu doi ani, Kaufland a primit pentru a treia oară certificarea Best Buy Award, potrivit căreia este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI