Kate Middleton va împlini 40 de ani. Ce a ales să facă de ziua ei

Kate Middleton va împlini 40 de ani. Ce a ales să facă de ziua ei
Kate Middleton va implini 40 de ani. Ce a ales sa faca de ziua ei

Familia regală britanică îmbracă haine de sărbătoare, deoarece ducesa de Cambridge Kate Middleton va împlini, în curând, vârsta de 40 de ani. Soția Prințului William schimbă prefixul pe data de 9 ianuarie 2022, dar, cu toate asta, mărturisește că nu are planuri mari în privința acestei aniversări speciale. Motivul altruist pentru care a luat această decizie.

Cum își va petrece Kate Middleton ziua în care va împlini 40 de ani

Duminică, 9 ianuarie, este o zi de naștere importantă pentru Ducesa de Cambridge, fiind data în care va împlini vârsta de 40 de ani. Kate Middleton se simte fericită, împlinită și mulțumită cu viața ei și îndatoririle sale ca soția viitorului moștenitor al tronului britanic.

Deși sărbătorile, onomasticile și aniversările de toate felurile au încântat-o, dintotdeauna, pe frumoasa ducesă, anul acesta soția Prințului William a decis să nu organizeze o petrecere măreață pentru ziua ei de naștere, din motive sociale evidente și altruiste, de teama infectării cu noua tulpină Omicron COVID.

În loc de o petrecere mare, ducesa de Cambridge preferă compania familiei și a prietenilor apropiați, alături de care își va petrece ziua de 40 de ani.

„Cel mai probabil va avea loc o aniversare discretă pentru ducesă. Oricum, ea nu a vrut nimic strigător, nu este tocmai stilul ei, dar, în special, având în vedere contextul pandemic actual, este posibil ca orice petrecere să fie restrânsă.”, au declarat surse apropiate casei regale, exclusiv pentru publicația Daily Mail.

Regina Elisabeta a anulat petrecerea anuală de Crăciun, de teama Covidului

Acesta nu este primul eveniment anulat din cauza creșterii cazurilor de COVID, întrucât petrecerea anuală de Crăciun a coroanei britanice, ce trebuia să aibă loc pe moșia Sandrigham, nu a mai avut loc din aceleași motive precaute.

Din cauza temerilor legate de răspândirea rapidă a variantei Omicron COVID, un prânz mai mic a avut loc la Castelul Windsor, în timp ce ducele și ducesa de Cambridge au găzduit familia lui Kate Middleton la Anmer Hall, refugiul lor la țară, pe moșia Sandringham.

Kate Middleton și Regina Elisabeta au o relație cu adevărat specială. Cele două se cunosc din anul 2008, cu trei ani înainte ca ducesa de Cambridge să se mărite cu Prințul William. Având stiluri vestimentare asemănătoare și fiind firi la fel de discrete și vesele, cele două s-au înțeles bine din prima.

În primul an în care a fost invitată la Sandrigham, la petrecerea realizată de casa regală britanică, Kate Middleton i-a făcut un cadou inedit Reginei Elisabeta a II-a. Actuala soție a Prințului William i-a gătit suveranei rețeta de chutney a bunicii sale, lucru cu care Kate Middleton a reușit să o impresioneze pe Regina Elisabeta.