Kate Middleton, sărutată de un bărbat celebru în America. Protocolul a fost încălcat, imaginile au apărut în presă

Kate Middleton, sărutată de un bărbat celebru în America. Protocolul a fost încălcat, imaginile au apărut în presă
Kate Middleton, sărutată de un bărbat celebru în America

Prințul și Prințesa de Wales au participat recent la o serată caritabilă în Boston, unde publicul și invitații au avut șansa să îi descopere într-o nouă lumină, mult mai relaxată. Copleșit de emoții, însă, un bărbat celebru în America a uitat de protocol și a sărutat-o pe Kate Middleton, momentul fiind surprins imediat de obiectivele aparatelor foto și video ale jurnaliștilor prezenți.

Kate Middleton, sărutată de un bărbat celebru în America

Moment inedit la debutul unui eveniment caritabil găzduit de Prințul și Prințesa de Wales în Boston, Statele Unite ale Americii. William și Kate Midlleton au făcut senzație cu cea mai recentă apariție, prezentându-se în fața invitaților și jurnaliștilor într-o altă lumină, mai relaxată, mai cordială.

Zâmbitori, cu ținute impecabile, dar mai moderne, se pare că cei doi au decis să înceapă un nou capitol în istoria monarhiei britanice. Cuplul a fost primit cu brațele deschise peste Ocean.

Evenimentul la care au participat a fost organizat sunt emblema Earthshot Prize, un proiect ce a luat naștere la inițiativa Prințului William, în cadrul căruia se acordă premii tehnologiilor ori strategiilor inovatoare din domeniul protecției mediului.

Cine a încălcat protocolul regal

În ton cu tematica galei, Kate Middleton a purtat o rochie verde ce i-a pus în evidență silueta ca trasă prin inel, o creație de la Solace London, pe care a închiriat-o de pe platforma de modă HURR (care percepe între 91 și 238 de dolari pentru o rochie). Prințesa de Wales și-a completat ținuta cu un set de cercei și colier cu diamante și smaralde, care i-a aparținut soacrei sale, regretata Prințesă Diana, care a primit colierul – despre care se crede că valorează peste 15 milioane de dolari – de la Regina Elisabeta a II-a, o moștenire de la Regina Mary.

La eveniment au participat nume mari din industria filmului și muzicii, vedete precum Rami Malek, Annie Lennox și Ellie Goulding și-au făcut apariția nu pe covorul roșu, ci pe cel verde, ales în ton cu mesajul ecologist.

Gala a debutat cu un moment inedit. Emoționat de revedere, celebrul fotbalist David Beckham, care bucură de o popularitate uriașă și în America, a uitat de protocol și a sărutat-o pe obraz pe Kate Middleton. Din imaginile surprinse de fotografi, pare că Prințesa de Wales nu a fost deloc deranjată de „greșeala” sportivului.

Urmăriți Playtech.ro și pe