De ce poartă mereu Kate Middleton o poşetă plic. Detaliul la care nimeni nu s-a gândit până acum

De ce poartă mereu Kate Middleton o poşetă plic. Detaliul la care nimeni nu s-a gândit până acum
De ce poartă mereu Kate Middleton o poşetă plic. Motivul este unul inedit. Nu te-ai gândit niciodată la așa ceva.

Partenera moștenitorului tronului Marii Britanii este una dintre figurile regale cele mai cunoscute pentru ținutele impecabile. Puțini știu ce se ascunde în spatele alegerilor vestimentare ale soției Prințului William. Niciun detaliu nu este ales la întâmplare. Află în rândurile de mai jos de ce poartă mereu Kate Middleton o poşetă plic.

De ce poartă mereu Kate Middleton o poşetă plic

Kate Middleton (40 de ani) este una dintre cel mai cunoscute figuri ale Casei Regale britanice. Are o garderobă absolut impecabilă, bucurându-se de o mulțime de aprecieri ale comentatorilor în modă și nu numai.

La cele mai multe evenimente la care participă, soția Prințului William poartă rochii foarte elegante. Ținutele sale sunt accesorizate în cele mai fine stiluri. Există un detaliu interesant la aparițiile ducesei, despre care puțini știu ce ascunde cu adevărat. Are legătură cu poșetele pe care aceasta le poartă.

Kate Middleton poartă, întotdeauna, poșete de dimensiuni medii sau mici. De cele mai multe ori, accesoriile sunt de proporții mici. Criticii de modă au remarcat că partenera Prințului William este, în multe cazuri, adepta poșetelor plic. Există un motiv foarte bine gândit pentru care „nepoata” regretatei regine Elisabeta a II-a poartă astfel de piese complementare.

Experții în etichetă au dezvăluit ce vrea să ascundă Kate Middleton, purtând poșete plic. Myka Meier, fondatorul Beaumont Etiquette, spune că partenera Prințului William poartă un clutch când participă la unele întruniri la care strângerea de mâini nu ar fi una potrivită.

Ducesa de Cambridge folosește poșeta drept „scut”

William Hanson, un alt specialist în etică, a susținut că ducesa folosește geanta plic drept un „scut”. Pratic, partenera moștenitorului tronului britanic preferă să nu dea mâna cu unele persoane. Astfel, ține poșeta plic cu ambele mâini și evită acest tip de situație.

De altfel, protocolul regal spune că membrii Casei Regale trebuie să întindă primii mâna dacă vor să salute pe cineva. Niciodată lucrurile nu se întâmplă invers.

Așadar, deciziile legate de accesoriile pe care le poartă Kate Middleton ascund, de multe ori, o portiță de scăpare din situații ce nu sunt comfortabile pentru aceasta. Într-un interviu acordat publicației „People”, un alt expert a susținut că ducesa a împrumutat acest „secret” de la regretata regină Elisabeta a II-a.

Citește și: De ce are Kate Middleton mai mereu un deget de la mână bandajat. Motivul inedit, dezvăluit de specialişti

Mama regelui Charles mai avea un truc cu gențile, la care apela pentru a ieși din anumite situații. Când fostul monarh de la Londra voia să plece dintr-o anumită încăpere sau să încheie o conversație, își muta geanta dintr-o mână în alta. La fel procedează acum și Kate Middleton.

Urmăriți Playtech.ro și pe