Kate Middleton, ipostază rară. Prinţesa de Wales petrecea de zor cu sora ei, Pippa. Imagini de neratat

de: Rosu Ioana
09 12. 2023

Înainte de a deveni Prințesă de Wales, Kate Middleton a fost o figură publică discretă și a atras atenția presei datorită relației sale cu Prințul William al Marii Britanii. Kate Middleton era o studentă eminentă, dar cu obiceiuri și prietenii normale, specifice vârstei adolescenței. Ce obișnuia să facă studenta de atunci și cum a reușit să-l cucerească pe prințul Wiliam?

Viața lui Kate Middleton înainte de a face parte din Familia Regală

Cu mult înainte să devină o prezență elegantă în cercurile regale, Kate Middleton a trăit o tinerețe plină de nonconformism și aventură. În anul 2000, s-a înscris la Universitatea din Edinburgh, dar decizia de a lua un an de pauză și de a se îndrepta spre Saint Andrews a schimbat cursul vieții sale.

Potrivit autoarei Katie Nicholl, cea care a scris multe cărți despre Familia Regală, pasul decisiv în schimbarea planurilor lui Kate a fost acceptarea Prințului William la Saint Andrews.

În anul de pauză, Ducesa a ales să exploreze lumea artei și a limbii italiene în Florența, Italia, urmând un curs de trei luni. De asemenea, și-a dedicat timp voluntariatului în Chille, lăsându-și amprenta în domeniul social.

Colega sa de cameră din facultate, Laura Warshawer a oferit detalii picante din culisele vieții studențești ale Ducesei. Aceasta povestea despre colega sa că participa la petreceri studențești cu spumă, bea vin din pahare de plastic și mânca lasagna din farfurii de carton alături de colegii săi, arătând latura sa jovială și accesibilă, fără pretenții.

Mai mult, o poză din studenție, surprinsă alături de sora ei, într-un taxi, reflectă această latură jovială a lui Kate. Cele două, cu un aspect ușor dezordonat, ca după o seară de dans și savurat câteva pahare de vin, păreau că se întorc acasă după o petrecere. (vezi poză galerie).

CITEȘTE ȘI: Ce poreclă a primit Kate Middleton în Marea Britanie. Noi dezvăluiri despre soția Prințului William

Cum s-au cunoscut Kate Midlleton și Prințul William

Povestea de dragoste a Prințului William și a Ducesei de Cambridge a avut un început neașteptat și plin de intrigă. În primul an de facultate, când Kate și William s-au întâlnit pentru prima dată în holul căminelor studențești St. Salvator’s Hall, smbii fiind implicați în alte relații.

La acea vreme, Prințul William se întâlnea cu Carley Massy-Birch, în timp ce Kate avea o relație cu un student mai în vârstă pe nume Rupert Finch. Când lucrurile păreau destul de serioase, destinul a intervenit, iar o prezentare de modă organizată în scop caritabil a schimbat cursul destinelor celor doi.

La acea prezentare, Kate a defilat într-o rochie transparentă, moment în care l-a captivat pe Prințul William. Deși au existat zvonuri despre o încercare de sărut la petrecerea de după show, Kate a negat ferm, având încă o relație cu Rupert.

În anul doi de facultate, Kate și William au devenit colegi de apartament după ce s-au mutat din campus. Acesta a fost momentul în care relația lor a prins contur, iar amândoi erau deja despărțiți de partenerii lor anteriori.

CITEȘTE ȘI: Totul despre compleul românesc purtat de Prințesa Kate. Monica Pecheanu, managerul fabricii din Piatra-Neamț: ”O creștere a vânzărilor!” EXCLUSIV