Kate Middleton este devastată. Prințul Harry și Meghan Markle au desființat-o pe ducesă

Kate Middleton este devastată. Prințul Harry și Meghan Markle au desființat-o pe ducesă
Kate Middleton este devastată. Prințul Harry și Meghan Markle au desființat-o pe ducesă

După ce a aflat cum este portretizată în cartea lui Meghan Markle și a prințului Harry, Kate Middleton ar fi ”disperat de tristă”. Cartea se numește ”Găsind Libertatea”.

De ce este Kate Middleton devastată

Această carte se dorește a fi o biografie a celor doi, care detaliază mai multe lucruri despre plecarea lor de la Casa Regală și este scrisă de jurnaliștii Omid Scobie și Carolyn Durand. Această carte urmează să apară într-o săptămână, informează Mirror.

În această carte, jurnaliștii l-ar fi numit pe prințul William un snob, iar despre Kate ar fi spus că ar fi avut o atitudine rece cu Meghan Markle, pe vremea când era iubita lui Harry. Prințul William i-ar fi ținut și un discurs fratelului său mai mic atunci când a aflat de relația cu Meghan Markle, zicându-i:

„Să nu ai senzația că trebuie să te grăbești. Acordă-ți atâta timp cât ai nevoie să cunoști această fată”. De asemenea, o sursă apropiată cuplului a povestit, după cum notează OK!: „Mi s-a spus că toată lumea este extrem de supărată, că William nu este un snob – ar fi spus aceleași lucruri și dacă era vorba de fiica vreunui duce. Dar de când Harry este cu Meghan, au găsit orice scuză să găsească un motiv să simtă resentimente legate de oricine și orice”.

Meghan Markle vrea ”să-și spele numele”

De cealaltă parte, Meghan Markle a optat pentru biografie pentru ”a-și spăla numele”.

„Crede că paginile din carte vor face lumină şi vor arăta lumii că nu au avut altă alegere decât aceea de a părăsi familia regală. Meghan doreşte ca cititorii să înţeleagă faptul că viaţa ei nu a fost numai lapte şi miere. Cel mai mult visează ca imaginea ei de divă pretenţioasă să fie distrusă odată pentru totdeauna. O doare faptul că se zvoneşte că a fost răutăcioasă cu angajaţii de la Casa Regală, iar cartea îi dezvăluie şi partea umană, plină de sensibilitate”, a precizat un apropiat al publicaţiei britanice dailymail.co.uk.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI